ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΚΡΗ ΕΒΡΟΥ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΚΡΗ ΕΒΡΟΥ

ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΡΗ ΕΒΡΟΥ

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΜΑΚΡΗ ΕΒΡΟΥ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΜΑΚΡΗ ΕΒΡΟΥ

"ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΕΒΡΟΥ"

Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Μάκρης, εδρεύει στην Μάκρη Έβρου, μια περιοχή με μεγάλη ιστορία στις ελαιοκαλλιέργειες (πάνω από 1500 χρόνια) και στην παραγωγή ελαιολάδου, ‘’το πολύτιμο χρυσάφι ‘’, όπως το αποκαλούν οι κάτοικοι.
Το Συνεταιριστικό Ελαιοτριβείο, αποτελεί μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, όπου συγκεντρώνεται όλη η ποσότητα του ελαιοκάρπου, γίνεται ο διαχωρισμός του από τα φύλλα, στη συνέχεια πλένεται και ξεκινά η διαδικασία σύνθλιψης του ώστε να παραχθεί το ελαιόλαδο.
Ο γευστικός και αρωματικός συνδυασμός του ελαιολάδου μας, είναι μοναδικός και χαρακτηριστικός της ντόπιας ποικιλίας ελιάς, ενώ σύμφωνα με στοιχεία χημικών εργαστηρίων, το ελαιόλαδο Μάκρης έχει χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με μέση οξύτητα 0.5 , φρουτώδες, μεσαίας έντασης άρωμα και γεύση ελαφρώς πικρή και πικάντικη. Το αρωματικό του προφίλ περιλαμβάνει αρωματικά βότανα, χαρακτηριστική μυρωδιά κατιφέ, πικάντικες νότες και άρωμα φλούδας μήλου. Αυτός ο συνδυασμός είναι μοναδικός της ντόπιας ποικιλίας ελιάς της περιοχής της Μάκρης, εδώ και πολλά χρόνια.
Το μοναδικό προϊόν που παράγουμε, είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας όλων των μελών του Συνεταιρισμού και θεωρείται ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας, διατηρώντας επί μακρά διάρκεια το ιδιαίτερο άρωμά του, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αποσπάσει χρυσά βραβεία σε ΗΠΑ, ΕΥΡΩΠΗ και ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΕΒΡΟΥ

2551071268
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!