Διαγωνισμός – Κέρδισε ένα 2ήμερο στην Villa Nikolaou

Ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος Επιχειρήσεων Ελλάδας – GreekOnline.gr σας προσφέρει ένα μοναδικό διήμερο για δύο άτομα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Villa Nikolaou, στην μαγευτική Τσαγκαράδα Πηλίου, για τις (6 & 7 Φεβρουαρίου 2016).

Προθεσμία συμμετοχής έως 31/01/2016 και ώρα 23:59.

Αποτέλεσμα Διαγωνισμού

Μετά από την αυτόματη κλήρωση που διεξήχθη στα γραφεία της επιχείρησης Greekonline ο νικητής του διαγωνισμού για το διήμερο ταξίδι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Villa Nikolaou στην μαγευτική Τσαγκαράδα Πηλίου είναι ο κύριος Πλάκας Νάσος.

Όροι Χρήσης Διαγωνισμού

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν μόνιμα σε Ελλάδα & Κύπρο.
  Στην περίπτωση των ανηλίκων διαγωνιζομένων θεωρείται ότι η συμμετοχή τους, φέρει την συγκατάθεση των γονέων. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εργάζονται στην εταιρεία GreekOnline ή πρόσωπα συγγένειας
  α’ & β’ βαθμού με εργαζόμενους ή σύζυγοι αυτών.
 2. Διάρκεια του Διαγωνισμού
  Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 28/12/2015 έως 31/01/2016 και ώρα 23:59.
 3. Τρόποι συμμετοχής στο Διαγωνισμό
  Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για ένα μοναδικό διήμερο, δύο ατόμων στο συγκρότημα Villa Nikolaou, δεν έχουν παρά να κάνουν «Like» στην δημοσίευση του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook. (Πάτησε εδώ και κάνε like, για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό.)
  Το δώρο είναι προσωπικό και ο νικητής του διαγωνισμού, ή οι τυχόν επιλαχόντες αυτού, δεν έχουν το δικαίωμα εξαγοράς ή ανταλλαγής.
 4. Τρόποι ανάδειξης νικητή
  Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναδειχθεί την επομένη της ημερομηνίας λήξης αυτού, με αυτοματοποιημένο τρόπο μέσω της εφαρμογής που διαχειρίζεται την διεξαγωγή του διαγωνισμού. Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο λογαριασμό του στο Facebook. Επίσης θα δημοσιευθεί το όνομά του στην σελίδα του διαγωνισμού και στην σελίδα μας στο Facebook.Ο νικητής οφείλει να επικοινωνήσει εντός δύο ημερών με την εταιρεία Greekonline στα τηλέφωνα 211-2154693 / 211-0122839, για την διασταύρωση των στοιχείων του καθώς και για την παραλαβή του δώρου του.

 

Δείτε παλιότερους διαγωνισμούς και νικητές.

Χορηγοί Επικοινωνίας Διαγωνισμού

kerdiseto.grsaveandwin.grmydiagonismoi.grnethall.gre-contest.gr

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!