Παλιότεροι Διαγωνισμοί & Νικητές

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ενεργός διαγωνισμός.
Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με τους προηγούμενους διαγωνισμούς:


Ο διαγωνισμός για ένα μοναδικό διήμερο για δύο άτομα στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα «Villa Frideriki», στην Αγία Παρασκευή Σκιάθου, έληξε στις 31 Αυγούστου 2017. Μετά από την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της εταιρείας μας, νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η κα Dimitra Zygouri.

Για περισσότερες πληροφορίες – Villa Frideriki – κλικ εδώ !!


Ο διαγωνισμός για το διήμερο στo παραδοσιακό συγκρότημα «Μεζονέτες Βάσω», στον Άγιο Ταξιάρχη Πηλίου, έληξε στις 27 Μαρτίου 2016. Μετά από κλήρωση, νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Κα Ευαγγελία Κρούσκου.

Για περισσότερες πληροφορίες – Μεζονέτες Βάσω – κλικ εδώ !!


Ο διαγωνισμός για το διήμερο στην Τσαγκαράδα Πηλίου από τη Βίλα Νικολάου έληξε στις 31 Ιανουαρίου 2016. Μετά από κλήρωση, νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Κος Πλάκας Νάσος.

Για περισσότερες πληροφορίες – Villa Nikolaou – κλικ εδώ !!


Ο διαγωνισμός για το διήμερο στην Τσαγκαράδα Πηλίου από τη Βίλα Νικολάου έληξε στις 12 Ιανουαρίου 2015. Μετά από κλήρωση, νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Κος Αργύρης Θεριανός.

Για περισσότερες πληροφορίες – Villa Nikolaou – κλικ εδώ !!


Ο διαγωνισμός για τη μονοήμερη κρουαζιέρα ΥΔΡΑ – ΠΟΡΟΣ – ΑΙΓΙΝΑ από το ταξιδιωτικό γραφείο BELLMOND TRAVEL , έληξε στις 30 Σεπτέμβρη 2014 . Μετά από κλήρωση , νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Κα Τασσοπούλου Μαρία.

Για περισσότερες πληροφορίες BELLMOND TRAVEL κλικ εδώ !!


Ο διαγωνισμός για το διήμερο ταξίδι στη Νάξο (SUNSHINE STUDIOS APARTMENTS) ,έληξε στις 23 Ιουνίου 2014 . Μετά από κλήρωση νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Κος Τοπαλίδης Συμεών.

Για περισσότερες πληροφορίες Sunshine Studios κλικ εδώ !!


Ο διαγωνισμός για το διήμερο ταξίδι στη Σκόπελο (Evlalia Studios), έληξε το Σαββάτο 14 Ιουνίου 2014. Μετά από κλήρωση , νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Κα. Παραστατίδου Δέσποινα.

Για περισσότερες πληροφορίες EVLALIA STUDIOS κλικ εδώ !!

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!