ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38271
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38268
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38267
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38264
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38263
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38262
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38254
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38251
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38250
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38249
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38228
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38227
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38224
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38223
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38221
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38219
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38218
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38216
ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ-38215

Τηλέφωνο :
2265028235
Fax:
2265022497
Διεύθυνση:
ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΑΛΩΝΩΝ 30 , ΑΜΦΙΣΣΑ , ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ , ΕΛΛΑΔΑ , ΤΚ.33100

ΕΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ - ΠΟΠ ΚΟΝΣΕΡΒΟΛΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
"ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ"ΕΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ H Άμφισσα είναι η πρωτεύουσα του νομού Φωκίδας, με πληθυσμό 6.919 κατοίκους. Το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της, ασχολείται με την καλλιέργεια της ελιάς, καθώς στην περιοχή υπάρχει μια τεράστια συνεχόμενη έκταση με ελιές, η οποία ονομάζεται "Ελαιώνας της Άμφισσας" και είναι ο μεγαλύτερος συνεχόμενος ελαιώνας της  χώρας με περισσότερα από 1.200.000 ελαιόδεντρα.
Εδώ παράγονται οι "ελιές Αμφίσσης", η περίφημη και αναγνωρισμένη πλέον ως ΠΟΠ Κονσερβολιά Άμφισσας. Μια μοναδική ποικιλία επιτραπέζιας ελιάς με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά και με εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες συγκομιδής και φροντίδας, η οποία προστατεύεται ως μέρος του Δελφικού Τοπίου.
Οι κάτοικοι – παραγωγοί έχοντας να διαχειριστούν αυτό το ιδιαίτερο δώρο της φύσης χρειάστηκε να ενωθούν με στόχο, οργανωμένα και συντονισμένα να προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παραγωγή και την εμπορία του.
Για το σκοπό αυτό, το 1935 ιδρύθηκε ο ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ο οποίος με τη συνεχή και δυναμική λειτουργία του,  βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια ενεργά στο πλευρό των παραγωγών μελών του. 
Τα κεντρικά γραφεία του συνεταιρισμού βρίσκονται στη Λεωφόρο Σαλώνων 30, στην Άμφισσα. Προκείμενου όμως να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των προϊόντων που παράγει και ειδικά για την Κονσερβολιά Αμφίσσης, ο ΕΑΣ Άμφισσας προχώρησε στην αγορά οικοπέδου στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας. Στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 4.000 τ.μ. και υπογείου 1.000 τ.μ., οι οποίες πληρούν όλους τους όρους υγιεινής και τις σύγχρονες απαιτήσεις, πραγματοποιείται η μετεγκατάσταση της υφιστάμενης μονάδας, στοχεύοντας σταδιακά στον ριζικό εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού επεξεργασίας και συσκευασίας,  καθώς και στον εκσυγχρονισμό των κάδων ζύμωσης και αποθήκευσης.
O ΕΑΣ Άμφισσας αναδεικνύει και διαχειρίζεται μια σειρά από προϊόντα ελιάς όπως: ελιές Αμφίσσης σε άλμη, πράσινες ελιές Χαλκιδικής σε άλμη, ελιές ζαρωμένες, ελιές καλαμών.
O ΕΑΣ Άμφισσας από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς: >παραγωγή και επεξεργασία της επιτραπέζιας ελιάς, >οργάνωση και παροχή κάθε τεχνικής βοήθειας για τη διευκόλυνση και βελτίωση της παραγωγής ή μείωσης του κόστους της, >διακίνηση, προβολή και εμπορία προϊόντων των μελών του, >εξυπηρέτηση και προαγωγή της οικονομίας των μελών του ΕΑΣ με την ενίσχυση, διεύρυνση και συντονισμό των δραστηριοτήτων τους από αυτή,  > υπηρεσίες λογιστικής εξυπηρέτησης των μελών της και παροχή νομικών συμβουλών, > προμήθεια και διάθεση στα μέλη του πρώτων υλών και κάθε μορφής παραγωγικών εφοδίων ή καταναλωτικών αγαθών που είναι χρήσιμα για τις ανάγκες των γεωργικών εκμεταλλεύσεων ή της οικιακής οικονομίας, > παροχή στα μέλη του κάθε συνδρομής και μέριμνας για τον εφοδιασμό τους με τα αγαθά που είναι απαραίτητα για την πρωτογενή και δευτερογενή παραγωγή τους.
Η ενασχόληση του ΕΑΣ Άμφισσας με αυτό το ιδιαίτερο εθνικό προϊόν, αυξάνει την ευθύνη του και την ανάγκη διαρκούς εκσυγχρονισμού και ανάπτυξής του, ώστε να συνεχίσει να συμβάλει ουσιαστικά στην βελτίωση και ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής, τόσο στην εγχώρια και όσο και διεθνή αγορά, αλλά και στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της περιοχής.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2265028235

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΞΗΡΟΣ ΗΛΙΑΣ


TAGS: ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΑΜΦΙΣΣΑ, ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΦΩΚΙΔΑ, ΕΛΙΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ, ΚΟΝΣΕΡΒΟΛΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑ, ΠΟΠ ΚΟΝΣΕΡΒΟΛΙΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΙΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑ, ΕΛΙΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ ΣΕ ΑΛΜΗ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΕΛΙΕΣ ΖΑΡΩΜΕΝΕΣ ΑΜΦΙΣΣΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑ, ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΑΜΦΙΣΣΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΜΦΙΣΣΑ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΙΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑ, ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΜΦΙΣΣΑ


 


error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!