ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΕΑ – Η ΠΙΑΤΣΑ – ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΕΑ – Η ΠΙΑΤΣΑ – ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-17193
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΕΑ – Η ΠΙΑΤΣΑ – ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-17192
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΕΑ – Η ΠΙΑΤΣΑ – ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-17191
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΕΑ – Η ΠΙΑΤΣΑ – ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-17190
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΕΑ – Η ΠΙΑΤΣΑ – ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-17189
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΕΑ – Η ΠΙΑΤΣΑ – ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-17188
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΕΑ – Η ΠΙΑΤΣΑ – ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-17187
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΕΑ – Η ΠΙΑΤΣΑ – ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-17186
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΕΑ – Η ΠΙΑΤΣΑ – ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-17185

Τηλέφωνο :
2288022195-6974496589
Διεύθυνση:
ΙΟΥΛΙΔΑ , ΚΕΑ , Ν.ΚΥΚΛΑΔΩΝ , ΕΛΛΑΔΑ , 84002

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΚΕΑ - Η ΠΙΑΤΣΑ - ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Η ΠΙΑΤΣΑ
Το εστιατόριο - καφέ  Η ΠΙΑΤΣΑ λειτουργεί , ως οικογενειακή επιχείρηση , από το 1990 στα σοκάκια της Κέας στις Κυκλάδες .
Η ΠΙΑΤΣΑ είναι ανοικτά χειμώνα - καλοκαίρι , με τραπεζάκι εντός και εκτός του καταστήματος , όπου από νωρίς το πρωϊ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή ένα πλούσιο πρωϊνό , ενώ από το μεσημέρι και μετά μαγειρεύουμε ελληνική - μεσογειακή κουζίνα και σας σερβίρουμε εξαιρετικά πιάτα (παραδοσιακά και τοπικά εδέσματα) και ιδιαίτερες γεύσεις όπως : παστίτσιο, μουσακά, ιμάμ, γίγαντες, φάβα, πίτες αλλά και θαλασσινά, χταπόδι στιφάδο, σαρδέλες φούρνου κ.α.
Επιπλέον , κάθε Παρασκευή και Σάββατο σας υποδεχόμαστε ζεστά εδώ στην Πιάτσα με τα πεντανόστιμα φαγητά και τη ζωντανή μουσική μας , όπου το σκηνικό αλλάζει και το κέφι απογειώνεται !!!
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των πάτων μας είναι πρώτης ποιότητας και προσεκτικά διαλεγμένες , το σέρβις είναι άψογο και οι τιμές μας πλήρως προσαρμοσμένες στην κρίση...
Σας προσκαλούμε , λοιπόν , να βρεθείτε στο χώρο μας και να απολαύσετε γνήσια , παραδοσιακή κουζίνα , σε ένα ευχάριστο και ιδιαίτερο περιβάλλον , αλλά και να περάσετε λίγες ώρες ξένοιαστα μαζί με την παρέα σας .


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΠΑΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


TAGS : ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΙΟΥΛΙΔΑ ΚΕΑ , ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΕΑ , ΟΥΖΕΡΙ ΚΕΑ , ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΕΑ , ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΚΕΑ , ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΕΑ , RESTAURANT KEA , KAFE KEA , TAVERN KEA , ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΕΑ , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΕΑ

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!