ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19573
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19572
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19571
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19570
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19569
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19568
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19567
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19566
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19565
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19564
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19563
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19562
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19561
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19560
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ-19559

Τηλέφωνο :
6944174155
Διεύθυνση:
ΚΑΛΑΘΕΝΕΣ , ΚΙΣΣΑΜΟΣ , Ν.ΧΑΝΙΩΝ , ΕΛΛΑΔΑ , 73400

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ
Η οικογενειακή επιχείρηση - ΜΕΛΙΣΣΟΜΕΛΟ - ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1963 , όταν ο πατέρας, Στέλιος Σταθάκης, απέκτησε τα πρώτα μελίσσια στον Κίσσαμο Χανίων , διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία.
Με το πέρασμα των ετών και με συνεχή προσπάθεια , αγάπη και μεράκι για τη μελισσοκομία , η οικογενειακή μας επιχείρηση πέρασε στις επόμενες γενιές συνεχίζοντας τη παραγωγή με το ίδιο πάθος και υπευθυνότητα.
Η Κρήτη είναι το νοτιότερο σημείο της Ελλάδος με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, γεγονός που συμβάλλει στην ανάπτυξη και ανθοφορία πολλών ποικιλιών αρωματικών φυτών και βοτάνων κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Είναι τόπος πλούσιος σε αυτοφυή φυτά, όπως θυμάρι, φασκόμηλο, πεύκο, δίκταμο και βέβαια τα καλλιεργούμενα εσπεριδοειδή. Αυτά προσφέρουν στις κρητικές μέλισσες την αγαπημένη τους τροφή…το μέλι!
Παράγουμε ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ , απολύτως φυσικό προϊόν, μοναδικό στον κόσμο λόγω της ιδιαιτερότητας των περιοχών στις οποίες παράγεται, περιοχές με ενδημική βλάστηση , ενώ η θάλασσα που περιβάλλει το νησί προσδίδει στο μέλι από θυμάρι μια ιδιαίτερη γεύση και ένα μοναδικό άρωμα που το κάνει να ξεχωρίζει στις προτιμήσεις των καταναλωτών , ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΟ ΜΕΛΙ , το οποίο παράγεται κατ’ αποκλειστικότητα στην Κρήτη και μόνο , έχει κεχριμπαρένια όψη καραμελώδη υφή, λιγότερο γλυκιά γεύση από το θυμάρι και δεν κρυσταλλώνει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σπάνια βιοποικιλότητα της Κρήτης, το άρωμα και η ξεχωριστή γεύση είναι που χαρακτηρίζει το κρητικό θυμαρίσιο μέλι, αυτά είναι που το κατατάσσουν πρώτο σε ποιότητα στον κόσμο.
Επιπλέον , παράγουμε την ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ , ένα θαυματουργό , φυσικό φάρμακο και καλλυντικό , το οποίο φτιάχνεται από κερί μέλισσας και βιολογικό ελαιόλαδο και είναι ιδανική για ξηροδερμία , ραγάδες , κυτταρίτιδα , μύκητες , εκζέματα , ψύξη κ.α.
Το μέλι μας διατίθεται σε δοχεία 920γρ , 450γρ και 270γρ .
Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ότι είμαστε μελισσοκόμοι και όχι τυποποιητές , που σημαίνει ότι συσκευάζουμε και διοχετεύουμε αποκλειστικά και μόνο το δικό μας μέλι στην αγορά , ενώ οι ποσότητες είναι περιορισμένες και ανάλογες πάντα του αριθμού των κυψελών που εκμεταλλευόμαστε , αλλά και των καιρικών συνθηκών. Ωστόσο η διαδρομή από την κυψέλη προς το βάζο γίνεται με σεβασμό στο προϊόν , χωρίς να υφίσταται αλλοιώσεις τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής.
Νιώθουμε ιδιαίτερα τυχεροί που ζούμε σ’ αυτό το νησί με την ιδιαίτερη εδαφική μορφολογία και στόχος μας είναι να γνωρίσουν ολοένα και περισσότεροι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΕΛΙ και να επωφεληθούν από τις ευεργετικές του ιδιότητες .


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ


TAGS : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ , ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ , ΜΕΛΙΣΣΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ , ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ , ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΟ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ , ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ , ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΕΛΙ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΑ

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!