ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38210
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38209
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38208
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38206
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38155
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38154
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38152
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38150
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38149
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38146
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38144
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38142
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38141
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38140
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38137
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38136
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38135
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38134
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-38132

Τηλέφωνο :
2375092452 6940646500 (ΠΡΟΕΔΡΟΥ)
Fax:
2375092452
Διεύθυνση:
ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ , ΣΙΘΩΝΙΑ , ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , ΤΚ.63078

ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ  - ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
"ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ" ΑΣ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣΤο χωριό Μεταγγίτσι βρίσκεται στα Νότια του Νομού Χαλκιδικής, ανάμεσα στις χερσονήσους του Αγίου Όρους και της Σιθωνίας,
σε υψόμετρο περίπου 150 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Οι κάτοικοί του ασχολούνται με την γεωργία και την κτηνοτροφία.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής είναι από τους παλαιότερους συνεταιρισμούς στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1924 από ομάδα παραγωγών , με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και προώθηση των παραγόμενων προϊόντων της περιοχής.
Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ελληνικής εσωτερικής και διεθνούς αγοράς,  ο ΑΣ Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής εστίασε τις δραστηριότητές του στην παραγωγή και τυποποίηση βιολογικού και συμβατικού ελαιολάδου και ελιάς.
Οι δραστηριότητες αυτές άνοιξαν τις αγορές κυρίως του εξωτερικού σε Γερμανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Αμερική, Αυστραλία κ.α. Σήμερα, έχει εμπλουτίσει τα προϊόντα του με ξύδι, μέλι, ρίγανη, αιθέρια έλαια και κρασί το οποίο εξάγει.
Οι δραστηριότητες του αγροτικού συνεταιρισμού επεκτείνονται και στην οργάνωση σεμιναρίων και ημερίδων για τους παραγωγούς-μέλη του, ώστε να έχουν πλήρη ενημέρωση και ταυτόχρονα επιμόρφωση για τις καλλιέργειες και τα προϊόντα τους, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται το τελικό προϊόν που καταλήγει στον καταναλωτή.
Χρησιμοποιώντας τα οφέλη της Βιολογικής Γεωργίας και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης προϊόντων (πιστοποιήσεις Bio Hellas, Qways,και TUV Hellas),
ο συνεταιρισμός εξασφαλίζει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας χωρίς χημικά συνθετικά λιπάσματα, προστατεύοντας
έτσι την υγειά παραγωγών και καταναλωτών αλλά και το ίδιο το περιβάλλον.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχοντας σκοπό τον έλεγχο της ποιότητας ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής, κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών του, με την προώθηση του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου Γαλανό Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής.
Η καλλιέργεια της  ποικιλίας Γαλανής υφίσταται πριν από το 1855 στο Μεταγγίτσι όπως αποδεικνύεται από τη μέθοδο της δενδροχρονολόγησης που πραγματοποιήθηκε σε υπέργηρα δέντρα του χωριού. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Γαλανό Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής» έχει ιδιαίτερο πράσινο, με κίτρινες αποχρώσεις έως χρυσοκίτρινο χρώμα και φρέσκο, καθαρό ευδιάκριτο φρουτώδες άρωμα ελιάς και προέρχεται τουλάχιστον κατά 90% από ελαιόκαρπο της ποικιλίας Στρογγυλολιά (Γαλανή, Πρασινολιά) και το υπόλοιπο 10% προέρχεται από ελαιόκαρπο της ποικιλίας Χονδροελιά Χαλκιδικής.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής διατηρεί μια ιστορία Ελαιολάδου και Ελιάς, η οποία διαμορφώνεται μέσα από τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και προσφέρει στον καταναλωτή μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα.
Εκτός από την προώθηση του ελαιολάδου και της ελιάς Γαλανής ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου διαθέτει στις αγορές του εξωτερικού και πράσινες ελιές Χαλκιδικής,
μαύρες ελιές, ελιές Καλαμών καθώς και πάστα ελιάς και μπρουσκέτα ελιάς.
Η ποιότητα των προϊόντων είναι ο βασικός στόχος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής και η εγγύηση είναι τα ίδια τα προϊόντα του.


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2375092452 – 6940646500 (ΠΡΟΕΔΡΟΥ)
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ: ΒΛΑΒΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γ
EΩΠΟΝΟΣ: ΠΑΥΛΙΝΑ ΚΑΣΣΑΠΗerror: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!