ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

"ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ"

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παναγιάς Πεδιάδος Ηρακλείου δημιουργήθηκε από τους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα από τα πιο πολύτιμα σε διατροφική αξία φυσικό αγαθό που είναι το ελαιόλαδο.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παναγιάς Πεδιάδος στέκεται πολύτιμος αρωγός, ώστε οι ελαιοπαραγωγοί να ανταπεξέλθουν εξαιρετικά έναντι του ανταγωνισμού, αλλά και ενωμένοι να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ελαιουργίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παναγιάς Πεδιάδος στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συγκεντρώνει την παραγωγή του ελαιοκάρπου και μέσα από φυσικές μεθόδους επεξεργασίας και με συνεχείς ελέγχους φροντίζει, ώστε να παραχθεί εξαιρετικό κρητικό ελαιόλαδο το οποίο να ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη γεύση του. Επιπλέον ο Συνεταιρισμός αναλαμβάνει να ενημερώσει και να εξοπλίσει τους παραγωγούς με γεωργικά εφόδια, ώστε να βελτιώσουν και να αυξήσουν την παραγωγή τους.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΣΙΣΜΕΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  • Έβανς 83-85 (Στοά Μούρτζη) – Ηράκλειο Κρήτης TK. 71201 2810281282

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

2891061318 6976707869
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!