ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

"ZAHAGOLD CRETAN FRUITS"

Γ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΑΚΗ & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία «ZAHAGOLD CRETAN FRUITS» ιδρύθηκε τη δεκαετία του 70’ στην Ιεράπετρα της Κρήτης, από τον Γεώργιο Ζαχαριαδάκη. Στα πρώτα βήματα δράσης της, η εταιρεία ασχολήθηκε με την εξαγωγή κηπευτικών και συγκεκριμένα αγγουριών στη Γερμανία. Ο μεγάλος όγκος εξαγώγιμου προϊόντος (200 φορτία αγγουριών ανά σεζόν), κατατάσσει την εταιρεία σε μια από της 5 μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες του είδους.
Στις αρχές της δεκαετίας του 90’ η εταιρεία  άρχισε επίσης να εξάγει σταφύλια (σουλτανίνα), ενώ το 1998  η Zahagold πρώτη στην Ελλάδα πρόσθεσε στις εξαγωγές της και πιπεριές κέρατο, οι οποίες είχαν μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία στις Ευρωπαϊκές αγορές. 
Το 2005 η εταιρεία εκσυγχρονίστηκε πλήρως με νέες εγκαταστάσεις και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, λαμβάνοντας με τον τρόπο αυτό τις πιστοποιήσεις ISO-HACCP και IFS της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαραίτητες για την συνέχιση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.
Σήμερα η εταιρεία Zahagold συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά υπό την διεύθυνση των δυο παιδιών του κου Ζαχαριαδάκη Γεώργιου, το Θεοδόση και τη  Βέτα. Συμπεριλαμβάνεται στις μεγαλύτερες εξαγωγικές επιχειρήσεις πιπεριάς κέρατου στην Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα έχει επεκταθεί και στην εγχώρια αγορά με περισσότερα προϊόντα όπως Ντομάτες, Μελιτζάνες, Αγγούρια (μικρά & μεγάλα), πιπεριές διαφόρων τύπων και σε διάφορες συσκευασίες ανάλογα με την επιθυμία των πελατών της.
Από το 1971 έως και σήμερα η οικογενειακή επιχείρηση “Zahagold συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στην εμπορία πρώιμων κηπευτικών Κρήτης. Πολιτική της εταιρείας είναι  η άριστη ποιότητα των προϊόντων της  και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.
 

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΑΚΗΣ - ΒΕΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΑΚΗ

"ZAHAGOLD CRETAN FRUITS" - ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΠΩΡΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

2842041340 2842041464 6936907918 6936907919
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!