ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΥ – ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΒΟΛΟΣ
“ΓΚΑΜΑΛΕΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΟΝ. ΙΚΕ”

Εμπόριο σιδήρου - Είδη Κιγκαλερίας, Κατασκευές αλουμινίου - σιδήρου - πλαστικού - ξύλου - λευκοσίδηρου, Χρώματα -Σιδηρικά Τζάμια - Κρύσταλλα - Εργαλεία
4o ΧΛΜ ΠΕΟ ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑΣ (ΒΙΠΕ ΒΟΛΟΥ), ΒΟΛΟΣ, ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, TK.38500
2421084874 2421068172
EMAIL

ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΩΝ - ΛΑΜΑΡΙΝΩΝ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

"ΓΚΑΜΑΛΕΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΚΕ"

Η εταιρεία “ΓΚΑΜΑΛΕΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ” εδρεύει στην Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου, στο 4ο  χλμ της ΠΕΟ Βόλου – Λάρισας. Είναι η συνέχεια μιας οικογενειακής επιχείρησης με παράδοση 50 ετών στο χώρο της εμπορίας σιδήρων και μετάλλων.
Η εταιρεία στις σύγχρονες και τεχνολογικά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της, δραστηριοποιείται σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και συγκεκριμένα: στην εισαγωγή, εξαγωγή και εμπόριο μετάλλων, σιδήρων, λαμαρινών και λοιπών μεταλλευτικών και μεταλλικών προϊόντων, βιομηχανικών προϊόντων, σιδηρικών, μηχανημάτων πάσης φύσεως, πλαστικών και υδραυλικών προϊόντων, ειδών θέρμανσης, ψύξης και φυσικού αερίου, επίπλων μπάνιου και κουζίνας, μεταλλικών επίπλων, πάσης φύσεως οικοδομικών υλικών και συναφών αυτών, χρωμάτων και γυψοσανίδων, ξυλείας και φορητών εργαλείων.
Η πολυετής εμπειρία της “ΓΚΑΜΑΛΕΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ” και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, την καθιστούν και όχι τυχαία μια από τις πιο δυναμικές εταιρείες στο χώρο, με το πελατολόγιο της, να απαρτίζεται από επιχειρήσεις και ιδιώτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επίσης, η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή δομικών και μεταλλικών προϊόντων και ειδών καθορισμένης μορφής από σίδηρο, χάλυβα ή αλουμίνιο καθώς και την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΓΚΑΜΑΛΕΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

"ΓΚΑΜΑΛΕΤΣΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΚΕ"
ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΥ - ΜΕΤΑΛΛΩΝ
4o ΧΛΜ ΠΕΟ ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑΣ(ΒΙΠΕ ΒΟΛΟΥ)

2421084874
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!