ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΑΜΠΙΡΙ ΑΧΑΪΑΣ «GLAROS»
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΑΜΠΙΡΙ ΑΧΑΪΑΣ «GLAROS» <BR> ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ-100908
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΑΜΠΙΡΙ ΑΧΑΪΑΣ «GLAROS» <BR> ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ-100907
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΛΑΜΠΙΡΙ ΑΧΑΪΑΣ «GLAROS» <BR> ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ-100906

Τηλέφωνο :
2691032649 6938994978
Διεύθυνση:
, ΛΑΜΠΙΡΙ - ΚΑΜΑΡΕΣ , ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 25009

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΛΑΜΠΙΡΙ ΑΧΑΪΑΣ
ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΛΑΜΠΙΡΙ ΑΧΑΙΑΣ

ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ - ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΙ ΑΧΑΙΑΣ
"GLAROS" 
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

Στην πιο γραφική παραλία της περιοχής, μέσα στα πλατάνια, εκεί που σκάει το κύμα, βρίσκεται το εστιατόριο Glaros. Θα μας βρείτε πάνω στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Αθηνών στο χωριό Λαμπίρι. Η παραλία του Λαμπιριού απέχει 13 χλμ από το Αίγιο και περίπου 25 χλμ από την Πάτρα. Το εστιατόριο διαθέτει δύο εισόδους, από παλαιά εθνική οδό και από την παραλία.
Από τα τρία μπαλκόνια του Glaros Restaurant μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στη θάλασσα του Κορινθιακού. Η ομορφιά του τοπίου αλλά και οι γεύσεις της κουζίνας μας θα σας ταξιδέψουν και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Δημιουργούμε πιάτα με μεράκι, από σπιτικά μαγειρευτά με τις συνταγές της μαμάς, μέχρι κρεατικά και μεζέδες σε διάφορες παραλλαγές και ολόφρεσκα θαλασσινά κάθε μέρα, αποκλειστικά από το καΐκι μας. Μπορείτε να συνοδέψετε το φαγητό σας με κρασί και τσιπουράκι παραγωγής μας, ουζάκι, μπυρίτσα και ό,τι  άλλο τραβάει η όρεξή σας. Επίσης μπορείτε να πιείτε το καφεδάκι σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Όλα μας τα πιάτα είναι σε πολύ προσιτές τιμές. Ο χώρος μας διατίθεται για δεξιώσεις γάμων, βαφτίσεων και κάθε είδους εκδηλώσεις.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΛΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ


error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!