ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ»
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52703
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52702
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52701
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52700
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52699
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52698
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52697
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52696
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52695
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52694
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52693
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ «ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» <br> ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ-52692

Τηλέφωνο :
2105735311 - 14
Fax:
2105711531
Διεύθυνση:
ΠΕΛΟΠΙΔΑ 19 , ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ , ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , ΤΚ.12136

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
"ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ"
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η γενική κλινική "ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ", εδρεύει στο Περιστέρι, Πελοπίδα 19 και αποτελεί μια σύγχρονη νοσηλευτική μονάδα που λειτουργεί με βάση τα διεθνή πρότυπα.
Η νέα αυτή νοσηλευτική μονάδα, παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις και την πρόοδο της Ιατρικής επιστήμης και είναι σε θέση να προσφέρει στον ασθενή μια πλήρη, αξιοπρεπή και ευχάριστη νοσηλευτική φροντίδα που βασίζεται στον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό της και στο άριστο Ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό που μόνο πολύ ακριβές και φυσικά απρόσιτες για το πλατύ κοινό μέχρι τώρα μονάδες μπορούσαν να προσφέρουν. Εμπνευστές της Κλινικής, είναι ένα επιτελείο καταξιωμένων Ιατρών και διοικητικών στελεχών, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της υγείας – ιδιωτικής πρωτοβουλίας, οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια σύγχρονη νοσηλευτική μονάδα που αποτελεί το τέλειο εργαλείο για την παροχή φροντίδας  υψηλών προδιαγραφών για όλους τους ασφαλισμένους και μη.
Η κλινική λειτουργεί σαν "Doctor’s Hospital" ο ασθενής δηλαδή έχει την δυνατότητα επιλογής του θεράποντος ιατρού του. Η κλινική από την μεριά της θέτει στην διάθεση του ιατρού τόσο το ανθρώπινο δυναμικό της, όσο και τον τεχνολογικό εξοπλισμό της για την ταχύτερη διάγνωση της παθήσεως και την θεραπεία του ασθενούς. Η Κλινική Ταξιάρχαι διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα προσφέροντας έτσι , σιγουριά και ασφαλή – έγκυρη μεταφορά των ασθενών. Στους άρτια εξοπλισμένους χώρους μας υπάρχουν τα ακόλουθα τμήματα και εργαστήρια : παθολογικό, χειρουργικό, λαπαροσκοπικής χειρουργικής, πλαστικής χειρουργικής, ουρολογικό, καρδιολογικό, ορθοπεδικό, οφθαλμιατρικό, αγγειοχειρουργικό, νεφρολογικό,   πνευμονολογικό.
Επιπλέον, διαθέτουμε δυο σύγχρονες μονάδες τεχνητού νεφρού, που λειτουργούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας, εκτός Κυριακής. Εδώ, ο ασθενής, έχει τη δυνατότητα να κάνει την αιμοκάθαρσή του, σ`ένα άνετο και καθαρό περιβάλλον και κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένων νεφρολόγων και άρτια εκπαιδευμένων νοσηλευτών.
Τα κεντρικά εργαστήρια της Κλινικής μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένα σε όλα τα στάδια διενέργειας των διαγνωστικών εξετάσεων και περιλαμβάνουν : μαγνητική τομογραφία , αξονική τομογραφία, μαστογραφία, Triplex αγγείων – καρδιάς, υπέρηχοι σώματος – καρδιάς, Doppler αγγείων – καρδιάς, ακτινολογικό, μικροβιολογικό – βιοχημικό, αιματολογικό, ορμονολογικό, Test κοπώσεως.
Η μέχρι τώρα πολύ επιτυχημένη πορεία μας, στο χώρο της Υγείας, εγγυάται την πληρέστερη και στοργικότερη αντιμετώπιση των ασθενών.
Καλέστε μας τώρα στα τηλ. 2105735311-314 για ένα προσωπικό ραντεβού, ώστε να προσεγγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας .
Προτεραιότητά μας είναι να συζητήσουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και να βρούμε την ανάλογη ουσιαστική λύση.


TAGS: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!