ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ - ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΔΟΚΟΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

"ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ"

ΥΙΟΙ Ε. ΚΟΥΒΙΔΗ Ο.Ε.

Η εταιρεία “ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΥΙΟΙ Ε.ΚΟΥΒΙΔΗ Ο.Ε.” εδρεύει στην Ελευσίνα επί της οδού Αρκαδίου 3. Ιδρύθηκε το 1959 και αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και σημαντικότερα ονόματα με κύρια δραστηριότητα το εμπόριο σιδήρου και μεταλλικών υλικών ποικίλων και ευρείας χρήσεως.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ελευσίνα, οι πελάτες της μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Στο πελατολόγιο της εταιρείας, κατατάσσονται κυρίως κατασκευαστές μεταλλικών στοιχείων, μηχανουργεία, τεχνικές εταιρείες, εργοστάσια, εκτελεστές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, βιοτεχνίες, βιομηχανίες αλλά και ιδιώτες από όλη την Ελλάδα.
Η εταιρεία “ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΥΙΟΙ Ε.ΚΟΥΒΙΔΗ Ο.Ε.” εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως:

  • Σίδηρα : Ισοσκελείς και Ανισοσκελείς γωνίες, Λάμες, Ταφ, Τετράγωνα, Στρογγυλά-Άξονες.
  • Δοκοί:IPE, IPN, UPN ,HEA, FEB.
  • Κοιλοδοκοί: Παραλληλόγραμμοι, Τετράγωνοι.
  • Λαμαρίνες: Μαύρες – Θερμής Έλασης, D.C.P-Ψυχρής Έλασης, Γαλβανιζέ, Τραπεζοειδείς – Αυλακωτές, Μπακλαβωτές – Κριθαρωτές.
  • Σωλήνες
  • Στραντζαριστά

Με μακροχρόνια παράδοση και εμπειρία στο χώρο του σιδήρου και των μεταλλικών υλικών, η εταιρεία “ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΥΙΟΙ Ε.ΚΟΥΒΙΔΗ Ο.Ε.” συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς των μεταλλικών εργασιών και ανανεώνοντας συνεχώς τα προϊόντα σιδήρου που εμπορεύεται. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση των προϊόντων της, μέσα από το οργανωμένο δίκτυο ιδιόκτητων αυτοκινήτων ή πρακτορείων που διαθέτει, καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 

 

ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΥ
ΑΡΚΑΔΙΟΥ 3, ΕΛΕΥΣΙΝΑ

2105560036 2105547661 6972059063
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!