ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

"ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ"

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΚΩΝΑ  & ΣΙΑ Ε.Ε

Καλώς ήρθατε στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, που βρίσκονται στον Κορυδαλλό (Καραολή & Δημητρίου 46) και εδώ και 4 δεκαετίες, αφιερώνονται στην εκπαίδευση και στους μαθητές που σήμερα είναι επιτυχημένοι σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Τα “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ” στεγάζονται σε ένα ευάερο, ευήλιο κτήριο μοντέρνας αισθητικής με ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, σε αναβαθμισμένη περιοχή με προαύλιο. Διαθέτουν ένα ειδικά διαμορφωμένο προνηπιακό και παιδικό σταθμό, ένα κουκλίστικο νηπιαγωγείο και ένα πρότυπο δημοτικό και γυμνάσιο, όπου προετοιμάζεται η μελλοντική καριέρα των παιδιών.
Βασική μας φιλοσοφία είναι ότι το σχολείο αποτελεί ένα χώρο πολύπλευρης ανάπτυξης της προσωπικότητας των παιδιών και όχι στείρα παροχή γνώσεων. Έτσι, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο και ευκολομνημόνευτο τρόπο, έτσι ώστε οι μαθητές να κατανοήσουν την ύλη αλλά και να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ενίσχυσης, όσων μαθητών χρειάζεται με απογευματινά τμήματα μελέτης ξένες γλώσσες, μουσική, θέατρο, ζωγραφική, χορός, μπαλέτο αθλητισμός, Η/Υ, Multimedia κα.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, που εδώ και τόσα χρόνια μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας για να τα σμιλέψουμε και να τα κάνουμε από 15 μηνών έως 15 ετών, πρωταθλητές στη ζωή, για να γίνουν άξιοι άνθρωποι και να χτίσουν υπεύθυνα μια πιο υγιή, ανθρώπινη κοινωνία.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΚΩΝΑ

""ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ" - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΑΡΑΟΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 46, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

2104950006 6934688424
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!