ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25814
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25813
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25812
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25811
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25810
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25809
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25808
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25807
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25806
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25805
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25804
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ-25803

Τηλέφωνο :
2410621823-2410621824
Fax:
2410669141
Διεύθυνση:
ΗΠΕΙΡΟΥ 78 & ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ , ΛΑΡΙΣΑ , Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 41222

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ βρίσκεται στη Λάρισα και αποτελεί μαιευτική - γυναικολογική κλινική . Λειτουργεί από το 2007 και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 , ενώ συνεργάζεται πολλές ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες .
Με δεκάδες συνεργαζόμενους γυναικολόγους-μαιευτήρες και άρτια καταρτισμένο μαιευτικό προσωπικό εντός της μονάδας, η  ΥΓΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ διαθέτει μαιευτικό τμήμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες και φιλοξενία κορυφαίου επιπέδου στη νέα μητέρα και το νεογέννητο βρέφος. Το συγκρότημα μαιεύσεων του Υγεία περιλαμβάνει 4 μονόκλινες αίθουσες ωδινών-τοκετού καθώς και δύο υπερσύγχρονα χειρουργεία. Το συγκρότημα επίσης υποστηρίζεται από Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ.). Τα δωμάτια νοσηλείας βρίσκονται στον δεύτερο και τρίτο όροφο της κλινικής. Υπάρχουν οι εξής κατηγορίες δωματίων: τρίκλινα, δίκλινα, μονόκλινα, lux και suite. Αντιστοίχως το γυναικολογικό τμήμα της κλινικής περιλαμβάνει τα εξής τμήματα : Ενδοσκοπική Χειρουργική (Λαπαροσκοπική χειρουργική , υστεροσκοπική χειρουργική) , Γυναικολογική Ογκολογία , Τμήμα Παθολογίας Τραχήλου (κολποσκόπηση laser , Leep Loop) και Τμήμα διάγνωσης & θεραπείας υπογονιμότητας . Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα όπως Laser, Video κολποσκόπιο, διπολικό ρεζεκτοσκόπιο, 4D υπέρηχο, πλήρη λαπαροσκοπικό  εξοπλισμό  STORZ κλπ , που εγγυώνται την ποιότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα των διαγνωστικών εξετάσεων και χειρουργικών επεμβάσεων που πραγματοποιούνται . Το κέντρο μαστού ΥΓΕΙΑ ανταποκρίνεται με ευαισθησία και συνέπεια στις ανάγκες των γυναικών παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως υπερηχογράφημα μαστών, στερεοτακτική βιοψία μαστού δια βελόνης, παρακέντηση FNA (Fine needle aspiration) υπό υπερηχογραφική παρακολούθηση, χειρουργική βιοψία, εξατομικευμένο πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου, προεγχειρητική σήμανση μη ψηλαφητών βλαβών με τοποθέτηση μεταλλικού δείκτη, πλαστική και επανορθωτική χειρουργική μαστού.
Οι υπηρεσίες του κέντρου μαστού είναι : συνεχόμενη κάλυψη από ιατρικό προσωπικό με χειρουργό μαστολόγο, γυναικολόγους, ακτινοδιαγνώστες, κυτταρολόγους και παθολογοανατόμους - προγραμματισμός και ωράριο λειτουργίας που διασφαλίζουν την άμεση και χωρίς χρονοτριβή εξυπηρέτηση των ασθενών - μοντέλο ανθρωποκεντρικής προσέγγισης με ολοκληρωμένη και υπεύθυνη αντιμετώπιση, διάγνωση και θεραπεία - άμεση παράδοση αποτελεσμάτων και ηλεκτρονική αρχειοθέτηση εικόνων και ιατρικού φακέλου στο νοσοκομειακό πληροφοριακό σύστημα - μετεγχειρητική παρακολούθηση σε συνεργασία με ογκολόγους, ψυχολόγους και φυσικοθεραπευτές .
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και πλήρεις ιατρικές υπηρεσίες στην προστασία και θεραπεία του συμβόλου της θηλυκότητας, του μαστού αλλά και φιλοδοξούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε γνωστό κλινικό πρόβλημα και να εντάξουμε κάθε γυναίκα σε πρόγραμμα συστηματικού προληπτικού ελέγχου κατά του καρκίνου του μαστού , σε ένα περιβάλλον σύγχρονο, φιλόξενο και ασφαλές .
Ωράριο λειτουργίας: 24 ΩΡΕΣ / 7 ΗΜΕΡΕΣ
Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών - Ώρες εξυπηρέτησης: 07:00-23:00
Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών/ εξωτερικών ιατρείων - Ώρες εξυπηρέτησης: 24ωρο
Ώρες Επισκεπτηρίου
Μαιευτικό – Γυναικολογικό ΠΡΩΙ 10:00-13:00 /  ΑΠΟΓΕΥΜΑ 17:00-21:00


 

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!