ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ-25692
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ-25691
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ-25571
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ-25570
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ-25569
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ-25568
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ-25567
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ-25566
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ-25564

Τηλέφωνο :
2105578138-6932225025
Διεύθυνση:
ΑΙΓΑΛΕΩ 3 , ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ , Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 19300

ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ
ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ
Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ , βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής (Αιγάλεω 3) και απαρτίζεται από μια ομάδα εξειδικευμένων ιατρών που αντιμετωπίζουν υπεύθυνα και αξιόπιστα κάθε ιατρικό πρόβλημα με πραγματικό ενδιαφέρον και επιστημονική κατάρτιση διαφυλάσσοντας την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την εχεμύθεια και την εγκυρότητα στην διεκπεραίωση των εργαστηριακών εξετάσεων .
Το Πολυιατρείο μας περιλαμβάνει τα εξής τμήματα : μικροβιολογικό – αιματολογικό , βιοχημικό – ορμονολογικό , προγεννητικός έλεγχος , αμνιοπαρακεντήσεις , εμβρυομητρική ιατρική , ιατρείο υπογονιμότητας , γυναικολογικό – μαιευτικό , κυτταρολογικό , τεστ παπ , δερματολογικό , ουρολογικό , οφθαλμολογικό , πνευμονολογικό , ωτορινολαρυγγολογικό , οδοντιατρικό , γενικής ιατρικής , ακτινολογικό , έγχρωμο τρίπλεξ αγγείων , ψηφιακές πανοραμικές δοντιών , ψηφιακές μαστογραφίες , μέτρηση οστικής μάζας , καρδιολογικό , τεστ κοπώσεως , παιδοκαρδιολογικό , holtel πιέσεως και ρυθμού , ορθοπεδικό , πρώτες βοήθειες , αγγειολογικό – αγγειοχειρουργικό , ενδοκρινολογικό – διαιτολογικό , πλαστική χειρουργική (Laser – Αποτρίχωση) .
Σκοπός του Πολυιατρείου μας είναι να φέρει στο πλευρό του ασθενούς και του πολίτη που ενδιαφέρεται για την υγεία του , μια μικρή αποτελεσματική ομάδα ιατρών που φροντίζει για τη διατήρηση και αποκατάσταση της .
Η συνεργασία των ιατρών του Πολυιατρείου εξασφαλίζει τη σύνδεση και συμπληρωματικότητα της προληπτικής με τη διαγνωστική και θεραπευτική προσπάθεια.
Οι αξίες που μας συντροφεύουν διαχρονικά όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας μας είναι : ιατρική φροντίδα , ο άνθρωπος , η πρόοδος και η διαρκής κοινωνική προσφορά .
Το ωράριο λειτουργίας του πολυιατρείου μας είναι : Καθημερινά 06:00 – 21:00
και Σαββάτο 07:00 – 13:00 .
Για πληροφορίες , μπορείτε να καλείτε στα : 2105578138-6932225025 .error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!