ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΞΟΡΥΞΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑΤΕ ΑΕ

Η εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑΤΕ  ΑΕ ιδρύθηκε το 1975 λειτουργώντας ως σχιστήριο μαρμάρων με έδρα το Πικέρμι Αττικής, όπου στεγάζει μέχρι σήμερα τις εγκαταστάσεις της.
Σε μια ιδιόκτητη έκταση 15 στρεμμάτων λειτουργεί η γραμμή παραγωγής και τα γραφεία της εταιρείας. Η 50 άχρονη ενασχόληση μας στο χώρο του μαρμάρου, όχι μόνο στην επεξεργασία του αλλά και στην εξόρυξη του, έχει κερδίσει την προτίμηση σας. Για 15 συναπτά έτη διατηρούσαμε ιδιόκτητο Λατομείο στην περιοχή Βώλακας Δράμας. Παράλληλα δραστηριοποιούμαστε στην εισαγωγή και εξαγωγή πετρωμάτων επεξεργασμένων και μη σε παγκόσμιο επίπεδο.
Μεγάλη ποικιλία μαρμάρων θα βρείτε στις εγκαταστάσεις μας όπως μάρμαρα λευκά, ημίλευκα, μπεζ, μαύρα και έγχρωμα, μάρμαρα Νάξου, μάρμαρα Καλιφόρνιας, μάρμαρα Διονύσου, μάρμαρα Καβάλας, γρανίτες, χαλαζιακά κ.α. Οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν όχι μόνο επεξεργασία και διάθεση αλλά και σχεδιαστικές προτάσεις.
Το μάρμαρο σαν φυσικό υλικό εμπεριέχει τον πολιτισμό μας και στην δύσκολη εποχή που διανύουμε πρέπει να το αναδείξουμε,να το στηρίξουμε και να μην ξεχνάμε την ταυτότητα μας σαν Έλληνες.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΑΛΑΚΑΤΕΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ:
ΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
ΗΜΙΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΠΕΖ ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΑΥΡΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
ΕΓΧΡΩΜΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΑΞΟΥ
ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΜΑΡΜΑΡΑ ΒΟΛΑΚΑΣ
ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑΣΟΥ
ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΧΑΛΑΖΙΑΚΑ

ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑΤΕ ΑΕ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
20ο ΧΛΜ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

2106039285 2106039287
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!