ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24890
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24889
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24888
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24887
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24886
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24885
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24884
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24883
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24882
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24881
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24880
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24879
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24878
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24877
ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU-24876

Τηλέφωνο :
2661041376-6972055525
Διεύθυνση:
ΜΑΡΚΟΡΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ 23 , ΚΕΡΚΥΡΑ , Ν.ΚΕΡΚΥΡΑΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 49100

ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
- ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET CORFU 

ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ - GREEN MARKET
Το ΜΑΝΑΒΙΚΟ GREEN MARKET , αποτελεί τη δική σας... "Πράσινη"  Αγορά  ...στο κέντρο της Κέρκυρας . Πρόκειται για ένα μπακάλικο και μανάβικο που κάνει την διαφορά. Με μεράκι και αγάπη , η Green Market Corfu, η "Πράσινη" Αγορά της Κέρκυρας σας προσφέρει προϊόντα μαναβικής , φρέσκα φρούτα και λαχανικά που μεταφέρουμε κατευθείαν από το χωράφι!
Το μεράκι μας για τα προϊόντα που μας προσφέρει η φύση, μάνα Γη, οι γνώσεις μας πάνω στην καλλιέργεια , την παραγωγή και διάθεση τους και η πείρα μας που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά… μας οδήγησε στο να επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα για εσάς και τη διατροφή σας.
Δοκιμάζουμε , αξιολογούμε όλους τους παραγωγούς, επιλέγοντας το καλύτερο προϊόν από την ελληνική αγορά και όχι μόνο, προσπαθώντας πάντα να ανακαλύπτουμε τις καλύτερες ποικιλίες, με πρότυπες μεθόδους καλλιέργειας, επιτυγχάνοντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα ποιότητας και γεύσης . Τέλος προσπαθούμε με το πιο σύγχρονο δυνατό τρόπο και χρόνο για την μεταφορά τους, κρατώντας πάντα τη φρεσκάδα που απαιτείται,  για εσάς και την οικογένειά σας.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε : Φρούτα , από Έλληνες παραγωγούς που εμπιστευόμαστε , πάντα φρέσκα και κατευθείαν από το χωράφι που μεταφέρουμε οι ίδιοι κάθε 2 ημέρες , – Λαχανικά , ντόπια της δικής μας Κερκυραϊκής Γης , – Όσπρια εξαιρετικής ποικιλίας , που έχουν διακριθεί παγκόσμια στα πλέον delicatessen καταστήματα , – Άλευρα , πάνω από 10 ποικιλίες αλεύρων από Ελληνικούς νερόμυλους (Κερκυραϊκός Τραμός με φρέσκια άλεση σε παραδοσιακό νερόμυλο , λευκό, πολύσπορο, καλαμποκίσιο κτλ) , - Ξηροί Καρποί (καρύδια , αμύγδαλα, φιστίκια , ελληνικά και εισαγόμενα ) , - Ελληνικά Παραδοσιακά Προϊόντα (Λάδι , ελιές , μέλι , κρασί , τσίπουρο , ρακόμελο , μαρμελάδες , αυγοτάραχο , μανιταροπροϊόντα , γλυκά κουταλιού ) , – Υπερτροφές (Ιπποφαές , Μπλούμπερυ , Μπέρυ κτλ) – Βότανα (φρέσκα και αποξηραμένα) .
Αναλαμβάνουμε παράδοση για ιδιώτες και επαγγελματίες,  τροφοδοσίες και παραδόσεις ξενοδοχείων, καταστημάτων εστίασης , σκαφών .'Αμεση και δωρεάν παράδοση εντός της πόλης της Κέρκυρας (Κατόπιν συνεννόησης παραδόσεις και εκτός της πόλης) .
ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ
Το υποκατάστημα της εταιρείας βρίσκεται στο 10ο χλμ Παλαιοκαστρίτσας – Κέρκυρας – τηλ.2661080099 .


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : ΤΖΑΡΤΖΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ


 

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!