ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΧΑΡΟΥΤΣΑ ΑΝΝΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΧΑΡΟΥΤΣΑ ΑΝΝΑ-24870
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΧΑΡΟΥΤΣΑ ΑΝΝΑ-24869
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΧΑΡΟΥΤΣΑ ΑΝΝΑ-24868

Τηλέφωνο :
2110102509-6945718676
Διεύθυνση:
ΚΑΛΛΕΡΓΗ 20 , ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ , Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , 18547

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΧΑΡΟΥΤΣΑ ΑΝΝΑ
ΧΑΡΟΥΤΣΑ ΑΝΝΑ
Το φυσικοθεραπευτήριο ΧΑΡΟΥΤΣΑ ΑΝΝΑ , λειτουργεί στο Νέο Φάληρο Αττικής (Καλλέργη 20) και εξειδικεύεται σε διάφορες μεθόδους φυσικοθεραπείας και εκγύμνασης για την απόκτηση σωματικής ευεξίας και υγείας . Μέσω της κατάλληλης μεθόδου φυσικοθεραπείας, επιτυγχάνουμε την αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων βλαβών .
Στο φυσικοθεραπευτήριο μας παρέχονται οι παρακάτω υπηρεσίες : Αντιμετώπιση σπονδυλικού πόνου , Αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων των άκρων , Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου , Μετεγχειρητική αποκατάσταση , Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων και πολλές ακόμη .
Οι βασικές θεραπείες που χρησιμοποιούμε είναι : Κινησιοθεραπεία η οποία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ποικίλων σωματικών προβλημάτων, ενώ παράλληλα διαθέτει και προληπτικές ιδιότητες – Φυσικοθεραπεία , η οποία στοχεύει στη βελτίωση της ικανότητας του ατόμου να αλληλεπιδρά δημιουργικά με το περιβάλλον του – Ρεφλεξολογία , η οποία με τη χαλάρωση που προκαλεί στο νευρικό σύστημα, δημιουργεί ένα προστατευτικό τείχος, ανεβάζοντας την ποιότητα των λειτουργιών του σώματος.
Για άμεση φυσικοθεραπευτική λύση καλέστε τώρα στα : 2110102509-6945718676 και κλείστε το πρώτο σας ραντεβού !!!


ΥΠΕΥΘΥΝΗ : ΧΑΡΟΥΤΣΑ ΑΝΝΑ


 

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!