ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-41838
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-41837
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-41836
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-41835
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-41830
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-41828
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-41827
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-41824
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-41823

Email:
asl@otenet.gr
Τηλέφωνο :
2108015926 - 6944536821
Διεύθυνση:
ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ 40 , ΚΗΦΙΣΙΑ , ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , ΤΚ.14562

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
"ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ"ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣΟ Πλαστικός Χειρουργός ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ , διατηρεί ιατρείο ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά,   επί της οδού Κοκκιναρά 40 και παρέχει ολοκληρωμένες  λύσεις σε θέματα αισθητικής, αλλά και επανόρθωσης προσώπου και σώματος.
Η άρτια επιστημονική εξειδίκευση, η ασφάλεια, η εχεμύθεια, η κατανόηση των νέων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών, καθώς και το αισθητικό αποτέλεσμα , που πρέπει να είναι εντυπωσιακό, αλλά και ταυτόχρονα φυσικό, είναι τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών που προσφέρει.
Ο ιατρός αναλαμβάνει οποιαδήποτε αισθητική ή επεμβατική θεραπεία με απώτερο στόχο την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών του, τονώνοντας  την αυτοπεποίθησής τους,  αλλά κυρίως βελτιώνοντας την ποιότητας ζωής τους.
Οι υπηρεσίες που παρέχονται  περιλαμβάνουν : Χειρουργικές διαδικασίες, όπως   Λιποαναρρόφηση, με Laser αλλά και με τη μέθοδο της Λιποαναρρόφησης, Πλαστική στήθους, σε ποικίλες περιπτώσεις, όπως: Αυξητική Στήθους, Ανόρθωση Μαστών, Μειωτική Στήθους, αντιμετώπιση Γυναικομαστίας, Ρινοπλαστική (Ανοιχτή Ρινοπλαστική, Κλειστή Ρινοπλαστική, με Διόρθωση Διαφράγματος, Διορθωτική 2ουσα Ρινοπλαστική, κ.α Βλεφαροπλαστική, Ωτοπλαστική,  Κοιλιοπλαστική (Κλασική Κοιλιοπλαστική, Μίνι Κοιλιοπλαστική, ΛιποΚοιλιοπλαστική) Λίφτινγκ, κ.α.
Στο ιατρείο παρέχονται επίσης επεμβατικές διαδικασίες, όπως  το Botox, η Αυξητική Χειλιών, η Μεσοθεραπεία, εφαρμογές Laser, το Πήλινγκ, η αύξηση των ζυγωματικών κ.α.
Ο ιατρός είναι στη διάθεσή σας κατόπιν ραντεβού, ώστε να συζητήσετε  από κοντά για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί, προκειμένου να βρείτε την λύση που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και τις δυνατότητές σας.


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2108015926 - 6944536821error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!