ΕΜΠΟΡΙΑ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΧΑΡΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑ

ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ

ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

“ROLLOCHART "

ΡΟΛΛΟΧΑΡΤ ΙΚΕ

Η εταιρεία ROLLOCHART ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται στην
Εμπορία και Επεξεργασία Χάρτου.
Οι επιτυχημένες επιχειρηματικές ενέργειες και η διατήρηση μέσα στις δεκαετίες που ακολούθησαν, της υψηλής ποιότητας των προϊόντων,
σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της,
την οδήγησαν σε μια διαρκή ανοδική πορεία.
Σήμερα η εταιρεία ROLLOCHARTδιαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό, ενώ ακολουθεί πλήρη αυτοματοποίηση της παραγωγής της, που την καθιστούν και όχι τυχαία ως μια από τις βασικότερες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής ρολών χαρτιού πολλαπλών εφαρμογών και χρήσεων στον Ελλαδικό χώρο.
Ακολουθεί  διαδικασίες ολικού ελέγχου καλύπτοντας όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την παραλαβή των πρώτων υλών, μέχρι το τελικό προϊόν εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της.
Η ROLLOCHARTπαράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων χάρτου και συγκεκριμένα ρολών, τα οποία παράγονται σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και τα οποία μπορούν να καλύψουν και τις πιο  απαιτητικές ανάγκες και εφαρμογές.
Συγκεκριμένα τα προϊόντα που παράγει η Rollochart είναι:

Χαρτοταινίες θερμικές όλων των διαστάσεων

      • Ρολά Αριθμομηχανών
      • Ρολά FAX όλων των διαστάσεων
      •  Ρολά Ξηρογραφικά όλων των διαστάσεων 
      • Ρολά PLOTTER όλων των διαστάσεων
      •  Διαφάνειες Ξηρογραφίας 
      • Χαρτί Φωτοαντιγραφικό Α4-Α3
      •  Μηχανογραφικό Χαρτί.
ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΖΑΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η συνεργασία της εταιρείας με ηγετικούς και ονομαστούς οίκους παραγωγής χάρτου, σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων αυτόματων γραμμών παραγωγής, της εξασφαλίζουν  την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και το πλεονέκτημα στην άμιλλα του διεθνούς ανταγωνισμού.
Επιδίωξη και στόχος  της “ROLLOCHART είναι η  διατήρηση της άριστης ποιότητας των προϊόντων της, καθώς και η αναζήτηση και εφαρμογή μοντέρνων συστημάτων παραγωγικής διαδικασίας που θα εξασφαλίζουν την  ποιότητα, την επάρκεια, την άψογη εξυπηρέτηση και την ποικιλία των προϊόντων της.

ΡΟΛΛΟΧΑΡΤ ΙΚΕ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΡΤΟΥ "ROLLOCHART"
ΚΙΟΣΚΙ ΛΑΡΙΣΑ

2410571505 6980682825
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!