ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΒΑΡΕΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΑΡΕΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΑΡΕΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΑΡΕΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

"ΜΗΤΕΡΑ"

ΚΟΥΦΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ & ΣΙΑ ΟΕ

Καλωσορίσατε στον βρεφονηπιακό – παιδικό σταθμό “ΜΗΤΕΡΑ”, ο οποίος ξεκίνησε το 1990 και από τότε λειτουργεί με πολλή φροντίδα, μεράκι, αλλά και με καθημερινή
προσωπική απασχόληση. Πρόκειται για έναν χώρο που πάνω από 20 χρόνια υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους με πολλή αγάπη, φροντίδα, ευαισθησία και υπευθυνότητα. Το εκπαιδευτήριο στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτήριο στο προάστιο Βαρειά Μυτιλήνης, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον γεμάτο από λεμονιές και πορτοκαλιές, με μια τεράστια αυλή ενός στρέμματος, γεμάτη με διαφόρων ειδών παιχνιδοκατασκευές. Περιλαμβάνει τα εξής τμήματα : ΒΡΕΦΙΚΟ, όπου εντάσσονται παιδάκια από 8 μηνών έως 2 χρονών. ΜΕΤΑΒΡΕΦΙΚΟ για παιδιά  από 2 εως 2,5 ετών και από 2,5 έως  3ετών, καθώς επίσης  ΠΡΟΝΗΠΙΟ και ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.
Φροντίζει, καθημερινά, τους μικρούς μας φίλους με πολλή αγάπη, φροντίδα, ευαισθησία και υπευθυνότητα, παρέχοντάς τους καθημερινή σίτιση (πρωινό – δεκατιανό – μεσημεριανό), καθημερινή μεταφορά από και προς το σπίτι τους με λεωφορείο και πάντα με συνοδεία παιδαγωγού. Δυο φορές το μήνα τα παιδιά του σταθμού εξετάζονται από παιδίατρο, στα τμήματα 3 ετών προνήπιο και νηπιαγωγείο παρέχονται γυμναστική και αγγλικά από αντίστοιχες καθηγήτριες, ενώ στα τμήματα προνηπίου και νηπιαγωγείου παρέχονται καλλιτεχνικά και ιδιαίτερα ζωγραφική (εικαστική έκφραση) από καθηγήτρια ζωγραφικής.
Ο σημαντικότερος λόγος της επιτυχίας του σταθμού, είναι η καθημερινή προσωπική απασχόληση με κατευθύνσεις προς τους νηπιαγωγούς – παιδαγωγούς, αλλά και προσωπικές παρεμβάσεις όπου κρίνεται σκόπιμο.
Ο σταθμός “ΜΗΤΕΡΑ” είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά, που συνδυάζει την διαπαιδαγώγησή τους, με τη μόρφωση και τη ψυχαγωγία, κερδίζοντας τόσο τους γονείς  αλλά προπάντων τους μικρούς μας φίλους!

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΟΥΦΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

"ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΥΦΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ" ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
ΣΤΡΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ 28, ΒΑΡΕΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

2251043074 6948049077
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!