ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

"CAMPION SCHOOL INC"

To Αγγλόφωνο ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο “CAMPION SCHOOL”, βρίσκεται στην Παλλήνη (Αγίας Ιουλιανής ), 16 χλμ ανατολικά από το κέντρο της Αθήνας. Άνοιξε τις πύλες του, το Σεπτέμβριο του 2000 και υπήρξε το πρώτο διεθνές εκπαιδευτήριο στην Αθήνα για πολλά χρόνια.
Το CAMPION SCHOOL διαθέτει ιδιόκτητες, σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες  εγκαταστάσεις για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Ακολουθώντας τις ανάγκες κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας, υπάρχουν ξεχωριστά και ανεξάρτητα στη διαχείριση κτήρια τα οποία φιλοξενούν μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου – Λυκείου.
Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με διαδραστικούς λευκούς πίνακες και Wi-Fi είναι διαθέσιμο σε όλο το σχολείο, ενώ όλοι οι χώροι από την βιβλιοθήκη, το εργαστήριο πληροφορικής μέχρι το εργαστήριο χημείας είναι κατασκευασμένοι και λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας. Το σχολείο ολοκλήρωσε πρόσφατα μια νέα αθλητική εγκατάσταση που περιλαμβάνει ένα state-of-the-art γήπεδο ποδοσφαίρου, στίβο, άλμα εις μήκος και αποδυτήρια.
Το διδακτικό προσωπικό του “CAMPION SCHOOL” απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από απόφοιτους Βρετανικών Πανεπιστημίων, ενώ ένας μικρότερος αριθμός  είναι απόφοιτοι Αμερικανικών Πανεπιστημίων. Σχεδόν όλοι οι καθηγητές είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων της χώρας της οποίας τη γλώσσα διδάσκουν. Ιδρυτικός στόχος και αποστολή του “CAMPION SCHOOL” αποτελεί, η παροχή άριστης ποιοτικής, γενικής και εξειδικευμένης εκπαίδευσης στην Αγγλική γλώσσα για όλες τις βαθμίδες, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο, τη δυνατότητα αλλά και τα εφόδια, ώστε οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου, να παρακολουθήσουν τμήματα που θα τους οδηγήσουν  στην εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας, της Β. Αμερικής αλλά και άλλων χωρών. Επιπλέον στόχος του εκπαιδευτηρίου αποτελεί, η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και υγιούς  περιβάλλοντος βασισμένο σε ηθικές αξίες, ώστε οι μαθητές να μπορέσουν να αναπτύξουν τους χαρακτήρες τους και να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες στην κοινωνία που ζουν και μεγαλώνουν, καθώς και η εδραίωση και η ανάπτυξη της κατανόησης και της αγάπης για την Ελλάδα και για τα ελληνικά ιδεώδη.
Για να επιτύχει τους στόχους του, το “CAMPION SCHOOL” ακολουθεί ένα δύσκολο και επιλεγμένο πρόγραμμα σπουδών, μέσω του οποίου οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αγαπήσουν τη γνώση και να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους. Να σημειωθεί ότι υπάρχει εκπαιδευμένο προσωπικό για την παροχή πρώτων βοηθειών στους μαθητές, καθώς και υπηρεσία μεταφοράς που συνδέει το σχολείο με τα περισσότερα προάστια της ευρύτερης περιοχή της Αθήνας.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: DIANE BAKER

"CAMPION SCHOOL" - ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
ΑΓΙΑΣ ΙΟΥΛΙΑΝΗΣ, ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

2106071700
Λέξεις Κλειδιά: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΕΣ IB ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ BRITISH SCHOOL IN ATHENS CAMPION SCHOOL PALLINI ATTICA ENGLISH PRIVATE SCHOOL PALLINI ATTICA ENGLISH SCHOOL PALLINI ATTICA SCHOOLS ATHENS PALLINI INTERNATIONAL SCHOOL IN ATHENS
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!