ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΙΑΣ ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΛΙΕΣ ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

"ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΟΒΙΩΝ"

Ο “Αγροτικός Ελαιοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Ροβιών” δημιουργήθηκε το 1981 μετά τη δωρεά του ελαιώνα από την Άννα Παπαδοπούλου, (κόρη του Αντώνη Παπαδόπουλου) στους εργαζομένους του Ελαιώνα, σε τεμάχια  από 50 έως 100 στρέμματα. Επίσης προχώρησε σε δωρεάν παραχώρηση της χρήσης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας της ελιάς στον Συνεταιρισμό.
Ο “Αγροτικός Ελαιοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Ροβιών” σήμερα αριθμεί περίπου 130 μέλη, παραγωγούς και εργαζόμενους και κύρια δραστηριότητά του αποτελεί η συγκέντρωση, επεξεργασία, συσκευασία και εμπορία της παραγωγής του ελαιώνα σε επιτραπέζιες ελιές.
Η δράση του όμως δεν σταματά εκεί, καθώς αναλαμβάνει να προστατέψει την παραγωγή των μελών του, να παράσχει συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες για την καλλιέργεια της ελιάς,  αλλά και να προβεί σε νέους τρόπους καλλιέργειας, στηρίζοντας τον αγροτουρισμό και την προώθηση της παραγωγής  τόσο στην εγχώρια αγορά αλλά και στις αγορές του εξωτερικού. Οι εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού περιλαμβάνουν το κυρίως κτήριο, όπου γίνεται η παραλαβή, η ζύμωση, η ταξινόμηση η ποιοτική διαλογή, η εκπυρήνωση και η συσκευασία των ελιών. Το δευτερογενές κτήριο, όπου γίνεται η συσκευασία ελιών και η πάστα ελιάς αλλά και η αποστείρωση και το γέμισμα των ελιών και τέλος το ελαιοτριβείο όπου παράγεται το ελαιόλαδο.
Ο “Αγροτικός Ελαιοπαραγωγικός Συνεταιρισμός Ροβιών” σήμερα είναι περήφανος που παράγει και προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα βιολογικής γεωργίας, όπως τις Επιτραπέζιες Ελιές Πράσινες και Καλαμών σε άλμη ή γεμιστές με πιπεριά, αμύγδαλο, σκόρδο ή λεμόνι, καθώς και Πάστα Πράσινης Ελιάς και Καλαμών
Ο συνεταιρισμός διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο, ένα πολύ σημαντικό προϊόν που απλόχερα προσφέρει η φύση.  Σκοπός και στόχος του αποτελεί η προμήθεια των καταναλωτών με πραγματικά φυσικές και βιολογικές ελιές, που παράγονται από τα ελαιόδεντρα του στις Ροβιές και επεξεργάζονται με την παραδοσιακή φυσική Ελληνική μέθοδο, με σκέτη αλμύρα χωρίς την χρήση καυστικής σόδας, διατηρώντας τα ευεργετικά συστατικά για την υγεία του ανθρώπου και προστατεύοντας το περιβάλλον.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΒΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΟΒΙΩΝ
ΡΟΒΙΕΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ

2227071091 6973778331
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!