ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΛΙΔΟΝΑ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΛΙΔΟΝΑ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΚΑΛΙΔΟΝΑ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΛΙΔΟΝΑ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΛΙΔΟΝΑ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ

"ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΙΔΟΝΑΣ ΗΛΕΙΑΣ"

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλίδονας εδρεύει στην περιοχή Καλίδονα, η οποία ανήκει στο Δήμο Ζαχάρως, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας και η κύρια ασχολία των κατοίκων της είναι η ελαιοπαραγωγή.
Ο Συνεταιρισμός ιδρύθηκε από πρωτοπόρους παραγωγούς και διαθέτει κάθετη μονάδα επεξεργασίας ελαιοκάρπου με τελευταίου τύπου μηχανολογικό εξοπλισμό και ανοξείδωτες δεξαμενές μεγάλης χωρητικότητας για την αποθήκευση του ελαιολάδου. Στις εκσυγχρονισμένες κτηριακές του εγκαταστάσεις παράγεται το εξαιρετικό ελαιόλαδο της περιοχής, ιδιαίτερα γνωστό για την υψηλή του ποιότητα και την χαμηλή του οξύτητα εξαιτίας του γεγονότος ότι η έκθλιψη του καρπού γίνεται με ψυχρό τρόπο.
Στόχος του Συνεταιρισμού ήταν και παραμένει, να βοηθήσει τους παραγωγούς της περιοχής να αναδείξουν όλα τα χαρακτηριστικά και τις αξίες της ελιάς που καλλιεργείται στην περιοχή χιλιάδες χρόνια και που προσδίδουν το ζωντανό χρώμα, την πλούσια γεύση και το μοναδικό άρωμα φρεσκάδας στο ελαιόλαδο.
Όλα αυτά τα χρόνια, ο Συνεταιρισμός εκσυγχρονίζει την οργάνωση και την λειτουργία του και βρίσκεται δίπλα στους παραγωγούς βοηθώντας τους να προστατεύουν την ποιότητα της πρώτης ύλης, ώστε να παράγεται ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΖΙΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΙΔΟΝΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

2625031252 6972331868 694453543
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!