ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΑΡΤΑ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΑΡΤΑ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΑΡΤΑ

ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ ΑΡΤΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΤΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ

"ΑΣΕΑ"

O ΑΣΕΑ ( Αγροτικός Συνεταιρισμός Εκμετάλλευσης Ακτινιδίων ), ιδρύθηκε το 1987 με 48 μέλη και  βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Αγίου Σπυρίδωνα Φιλοθέης Άρτας.
Το 1997 δημιουργήθηκε το συσκευαστήριο με τις εγκαταστάσεις και τους εξοπλισμούς .
Όλα αυτά τα χρόνια, σκοπός του συνεταιρισμού είναι η παραγωγή ποιοτικών ακτινιδίων που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών και των συνεταιριζομένων, σεβόμενοι το περιβάλλον και προσπαθώντας για αειφόρο ανάπτυξη.
Ο συνεταιρισμός, χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας προϊόντα που ίσως θεωρούνται ανάμεσα στα καλύτερα στο κόσμο. Τα χαρακτηριστικά του εδάφους, το ιδανικό κλίμα της περιοχής, οι καλλιεργητικές φροντίδες και η συνεχής επιμόρφωση των παραγωγών μας, συντελούν στο να παραχθεί το εξαιρετικής ποιότητας ακτινίδιο Άρτας, δίνοντας μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Η έκταση που καλλιεργείται αυτή τη στιγμή και βρίσκεται σε παραγωγή είναι 560 στρέμματα ενώ έχουν φυτευτεί και βρίσκονται σε μελλοντική παραγωγή άλλα 230 στρέμματα.
Το συσκευαστήριο καλύπτει έκταση 5.625 τ.μ. , ενώ οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του διαθέτουν 2.300 τ.μ. ψυκτικών χώρων, εγγυώνται τη σωστή συντήρηση των ακτινιδίων και εξασφαλίζουν την παροχή των προϊόντων μας για μεγάλο χρονικό διάστημα στους πελάτες μας. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών σε συσκευασίες ανάλογα με τις απαιτήσεις που προτιμά ο πελάτης.
Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων του συνεταιρισμού εξάγονται στις εξής χώρες : Ρωσία, Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Κύπρο, Αίγυπτο, Συρία, Λίβανο, δημιουργώντας ένα δίκτυο πελατών που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προϊόν μας.
Ο Συνεταιρισμός μας εδώ και τρία χρόνια είναι πιστοποιημένος με AGRO 2.1 και 2.2 , καθώς και με ISO 9001 , ISO 22000 και HACCP .

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΙΛΙΩNΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΛΕΡΓΙΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

"ΑΣΕΑ" - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ <ΒΡ> ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ ΑΡΤΑΣ

2683042070
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!