ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΑΣΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΕΡΑΣΙΩΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΕΡΑΣΙΩΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΕΡΑΣΙΩΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΣΙΩΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

"ΑΣΚ ΒΟΡΑΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ"

ΒΟΡΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ
ΚΕΡΑΣΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΕΡΑΣΙΑΣ

Μια ομάδα νέων αγροτών ίδρυσε το 2004 την ομάδα παραγωγών κερασιού η οποία αριθμεί 28 τακτικά μέλη και ενσαρκώνει όλη την προσπάθεια των παραγωγών κερασιού στην Ελλάδα. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κερασοποραγωγών Κερασιάς ΒΟΡΑΣ  (ΑΣΚ ΒΟΡΑΣ) και έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία φρέσκων κερασιών εκλεκτής ποιότητας. το μέγεθος της καλλιεργήσιμης έκτασης με κερασιές, που υπολογίζεται στα 3.100 στρέμματα, έχει κατορθώσει να παράγει να τυποποιεί να συσκευάζει και να διακινεί 1.500.00 κιλά κερασιού. Στο μικρό χρονικό διάστημα της λειτουργίας του συνεταιρισμού κατάφερε να πετύχει καλύτερες τιμές πώλησης του προϊόντος, περίπου 25-30% από την τιμή που δόθηκαν τα προηγούμενα κεράσια και είχαν καλύτερο ποιοτικό έλεγχο και καλύτερη προώθηση του κερασιού. Έκτισαν ιδιόκτητο χώρο, και αγόρασαν ειδικό μηχάνημα διαλογής κερασιών, εγκατέστησαν hydro cooler και ειδικό θάλαμο συντήρησης και πιστοποιήθηκαν  στις διαδικασίες ISO 9001:2000 και κατά HACCP. Δημιούργησαν την υποδομή για παραπάνω ανάπτυξη σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα.
Ο Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κερασοποραγωγών Κερασιάς ΒΟΡΑΣ  (ΑΣΚ VORAS) διαθέτει μια πρότυπη μονάδα σύγχρονων εγκαταστάσεων που εξασφαλίζουν την διατήρηση της καλής ποιότητας των κερασιών και συμβάλλουν στην άψογη τυποποίηση των προϊόντων.

  • Υδροψύκτης κερασιών
  • Ψυκτικοί θάλαμοι
  • Καλιμπραδόρος κερασιών

Οι ποιότητα του “ASK Voras” ξεκινάει από τα κτήματα τον παραγωγών και από την τεχνογνωσία πάνω στο προϊόν μας με καθημερινή επίβλεψη του γεωπόνου. Συνεχίζεται στην συγκομιδή και στην παράδοση στις εγκαταστάσεις όπου περνάει από το hydro cooler και μπαίνει στο ψυγείο. Και τέλος στο συσκευαστήριο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ :ΓΕΩΡΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

"ΑΣΚ ΒΟΡΑΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ" - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΑΣΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ
ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

2381092600 6980501212
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!