ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΤΥΜΠΑΚΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΤΥΜΠΑΚΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

"ΑΟΕΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ"

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

Ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου, εδρεύει στην περιοχή Αναδασμός, στο Τυμπάκι Κρήτης και ιδρύθηκε το 1945 ως «ελαιουργικός πιστωτικός συνεταιρισμός Τυμπακίου» με κύρια δραστηριότητα την επεξεργασία, με κοινή άλεση, του ελαιοκάρπου των μελών του και την προώθηση του παραγόμενου ελαιολάδου. Το 1983 προκύπτει ο Αγροτοβιομηχανικός Συνεταιρισμός Τυμπακίου από τη συγχώνευση του Ε.Π.Σ.Τ. (Ελαιουργικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου) με την ΟΣΠΑΚΠ (Ομάδα Συνεταιρισμένων Παραγωγών Κόκκινος Πύργος).
Οι δραστηριότητες που αναπτύσσει ο Συνεταιρισμός, καλύπτουν όλο το φάσμα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας των αγροτικών προϊόντων, με στόχο την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη των μελών του αλλά και γενικότερα των παραγωγών της περιοχής.
Σήμερα ο συνεταιρισμός έχει 620 μέλη που ασχολούνται με την παραγωγή κηπευτικών (ντομάτες , αγγούρια , πιπεριές , μελιτζάνες , καρπούζια , πεπόνια κ.α.) και ελαιολάδου και έχει στη διάθεσή του : 1) Κατάστημα γεωργικών εφοδίων όπου οι παραγωγοί μπορούν να προμηθεύονται ότι είναι απαραίτητο για τις καλλιέργειες τους. 2) Πρακτορείο μεταφορών για τη μεταφορά των προϊόντων στις αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 3) Σύγχρονο ελαιουργείο για μέγιστη απόδοση και άριστη ποιότητα ελαιολάδου. 4) Δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων. 5) Σύγχρονο συσκευαστήριο για την τυποποίηση και εμπορία συσκευασμένων προϊόντων. 6) Τμήμα παροχής υπηρεσιών (επιστροφή Φ.Π.Α., επιδοτήσεις).
Ο συνεταιρισμος εκτός από τις εγχώριες πωλήσεις προϊόντων, εξάγει σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες όπως  Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ρωσία και παράλληλα βρίσκεται σε επικοινωνία και με άλλες χώρες και επιχειρήσεις του εξωτερικού ώστε να επιτύχει νέες συμφωνίες για διάθεση των προϊόντων του στο εξωτερικό.
Όλα τα προϊόντα του συνεταιρισμού είναι πιστοποιημένα κατά Globalgap και Agro 2.1 & 2.2 καθώς και πιστοποιημένα με συστήματα ποιότητας HACCP, ISO 22.000 και IFS που δίνει την δυνατότητα στα προϊόντα να συσκευάζονται και να προωθούνται άμεσα στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Οι προοπτικές του συνεταιρισμού είναι ιδιατέρως ευοίωνες , καθώς διαθέτει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα που του επιτρέπουν να ανταπεξέλθει στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Ήδη έχει επιτύχει στρατηγικές συνεργασίες με εγχώριες και μη επιχειρήσεις για τη διάθεση των προϊόντων των μελών του, ενώ συνεχώς προσπαθεί και επιτυγχάνει την αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών του.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΣΙΜΠΡΑΓΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ
ΤΥΜΠΑΚΙ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

2892051254 2892052011 2892053203 2892053275
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!