ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΡΑΨΑΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΘΡΑΨΑΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΘΡΑΨΑΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΡΑΨΑΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΘΡΑΨΑΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ - ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΑΨΑΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΘΡΑΨΑΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΜΟΣ ΘΡΑΨΑΝΟΥ

"ΛΑΪΝΙ"

Ο “Αγροτικός Συνεταιρισμός Θραψανού” βρίσκεται στο ιστορικό Θραψανό, στο Ηράκλειο Κρήτης, ιδρύθηκε το 1938 και σήμερα αριθμεί 452 μέλη.
Οι κυριότερες δραστηριότητες του συνεταιρισμού είναι:

  • Πρακτορείο Γεωργικών εφοδίων
  • Super Market
  • Εργασίες για επιδοτήσεις Λαδιού και στρεμματικής ενίσχυσης σουλτανίνας
  • Εργασίες για την επιστροφή ΦΠΑ των Αγροτών
  • Εργοστάσιο παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου

Τα μέλη-παραγωγοί του “Αγροτικού Συνεταιρισμού Θραψανού” καλλιεργούν τα ελαιόδενδρα τους, εντός των γεωγραφικών ορίων του χωριού Θραψανό Ηρακλείου Κρήτης.
Το εργοστάσιο του συνεταιρισμού παράγει το Εξαιρετικό Παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο (με την επωνυμία ΛΑΪΝΙ ), χαρακτηρισμός που πιστοποιεί απόλυτα την ταυτότητά μου με οξύτητα που δεν ξεπερνά το 0,3% κατά την παραγωγή. Το πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι στο εργοστάσιο, ο ελαιόκαρπος αλέθεται άμεσα μετά την συγκομιδή του και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παράγεται με κανόνες κοινής έκθλιψης και φυγοκέντριση κρύας πίεσης. Με αυτό τον τρόπο, το κρητικό ελαιόλαδο δεν χάνει κανένα από τα ευεργετικά συστατικά του.
Η τυποποίηση του προϊόντος γίνεται εντός των εγκαταστάσεων του ελαιουργείου σε δική μας τυποποιητική μονάδα και με τον τρόπο αυτό το λάδι δεν ταλαιπωρείται με μεταφορές και δεν κινδυνεύει από κανενός είδους αλλοιώσεις. Το τυποποιημένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του συνεταιρισμού εξάγεται από το 1995 και υπάρχει άψογη συνεργασία με όλους τους πελάτες.
Το ελαιουργείο έχει πιστοποίηση EN ISO 9001:2008 & EN ISO 22000:2005 για την παραγωγή και τυποποίηση του ελαιολάδου. Η παραγωγή μας ετησίως, φτάνει περίπου τους 300 τόνους εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο το οποίο διατίθεται είτε μαζικά , είτε μέσω χονδρικού εμπορίου σε γυάλινα μπουκάλια  0,25l , 0,50l , 0,75l και 1l και σε 5l δοχεία.
Η ποιότητα του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, οι ανταγωνιστικές τιμές, και η δέσμευσή μας για πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποτελούν τους τρεις λόγους για τους οποίους ο Συνεταιρισμός θεωρείται ως ιδιαίτερα αξιόπιστος προμηθευτής στο κρητικό ελαιόλαδο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΛΥΠΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΛΥΠΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΡΑΨΑΝΟΥ "ΛΑΪΝΙ"
ΘΡΑΨΑΝΟ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

2891041212 2891041862 6977007680
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!