ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΕΥΡΩΝ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΕΥΡΩΝ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΛΕΥΡΩΝ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΑ

ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΑ

"ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ"

ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ ΑΕ

(ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΘΩΜΑΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε)

Η Αλευροποιία “ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ” – ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΘΩΜΑΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε εδρεύει στα Γρεβενά (3ο ΧΛΜ Ε.Ο Γρεβενών – Ροδιάς). Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στην παραγωγή αλεύρων η οποία ξεκίνησε το 1937.
Σήμερα η τέταρτη γενιά ακολουθώντας την παράδοση της οικογένειας, αλλά και τις απαιτήσεις της εποχής συνεχίζει με πάθος και αγάπη,  χρησιμοποιώντας πλέον υπερσύγχρονο κυλινδρόμυλο , ο οποίος τηρεί όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται, για την ασφαλή επεξεργασία των σιτηρών και την παραγωγή μεγάλης ποικιλίας αλεύρων υψηλών προδιαγραφών και άριστης ποιότητας.
Συγκεκριμένα η Αλευροποιία “ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ” συλλέγει σιτηρά άριστης ποιότητας από τις καλύτερες ποικιλίες μαλακών σιτηρών, από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Στη συνέχεια παράγει  και διαθέτει προς πώληση σε πρακτικές χάρτινες συσκευασίες: Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, Καλαμποκάλευρο, Αλεύρι Ολικής αλέσεως. Αλεύρι Σικάλεως κ.α.
Με σεβασμό στους πελάτες της και με πολύ αγάπη και μεράκι για μία δουλειά που έχει περάσει από γενιά σε γενιά η Αλευροποιία “ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ”, θα  συνεχίσει την παράδοση και πάντα θα βελτιώνεται με στόχο την παραγωγή μόνο εξαιρετικής ποιότητας αλεύρων.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

"ΜΥΛΟΙ ΡΟΔΙΑΣ" - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΕΥΡΟΠΟΙΪΑΣ
3o ΧΛΜ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΡΟΔΙΑΣ

2462087285 2462087286 6974909606
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!