ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΕΣ

ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ

ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

"ΚΤΕΑΛ ΣΕΡΡΩΝ"

Το Αστικό Κτελ Σερρών αποτελεί μια κοινοπραξία αστικών λεωφορείων, που ιδρύθηκε το 1951 με αρχική έδρα την Πλ.Ελευθερίας, ενώ από το 1961 μέχρι σήμερα κεντρική αφετηρία είναι η Πλατεία Εμπορίου.
Το ΚΤΕΑΛ Σερρών Α.Ε. ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, συμμετέχει στην συνεχή ανανέωση του στόλου των λεωφορείων, τη δημιουργία σύγχρονου εξοπλισμού, κάνοντας τον οργανισμό μας ολοένα και πιο σύγχρονο. Σήμερα το ΚΤΕΑΛ Σερρών Α.Ε. διαθέτει, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού 26 Αστικά λεωφορεία με κλιματισμό εκ των οποίων α ) τα 17 είναι τύπου Α-100 τα 3 είναι τύπου Β-100 , 1 τύπου Α-85Μ β ) 3 αρθρωτά και γ) 2 mini bus.
Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι να πείσουμε το επιβατικό κοινό να χρησιμοποιεί το Αστικό λεωφορείο εντός του νομού Σερρών και των περιφερειακών χωριών διότι προσφέρει εκτός των άλλων, μειωμένα εισιτήρια στους μαθητές, φοιτητές, αναπήρους, πολυτέκνους , επιτελώντας κοινωνικό έργο με άνεση, σιγουριά και οικονομία.
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας με έμπειρο και ικανό προσωπικό (οδηγοί , διοικητικό προσωπικό), για να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των συμπολιτών μας σε όλο το νομό Σερρών .

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΟΣ

 

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΟΥΡΤΗΣ ΠΑΝΟΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 9, ΣΕΡΡΕΣ

2321023572
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!