ΚΑΒΕΣ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΟΤΩΝ - ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΧΟΝΔΡΙΚΟ - ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ - ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΠΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

"ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ"

ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΟΛΗ Ο.Ε.

Η Κάβας “Φίλοιστρον” εδρεύει στην Καισαριανή, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντάς σας μοναδικά προϊόντα σε οικονομικές τιμές. Με το πέρασμα των χρόνων και μέσα από σκληρή δουλειά, συνεχίζει την πορεία της σταθερά και ανοδικά, ενω σήμερα αποτελεί και όχι τυχαία την πιο ενημερωμένη κάβα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Στην κάβα “Φίλοιστρον” θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικές ετικέτες κρασιών, γευστικές επιλογές για κάθε γούστο από τον λατρεμένο αφρώδη κόσμο της μπύρας, μία πλούσια γκάμα από μεθυστικές προτάσεις κάθε είδους αλκοολούχων ποτών και πολλές εναλλακτικές επιλογές δροσερών αναψυκτικών. Παράλληλα, διαθέτΕΙ ολόφρεσκους και τραγανούς ξηρούς καρπούς, παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, καραμέλες απλές και για διαβητικούς, καφέδες, βιολογικές σοκολάτες, είδη καπνιστού, είδη δώρων, καθώς και πρωτότυπα καλάθια.
Το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προτείνει την καλύτερη επιλογή κρασιού που ταιριάζει με το γεύμα που θέλετε να συνοδεύσετε ή την ξεχωριστή βραδιά που ετοιμάζετε και να σας συμβουλεύσει για το ποτό που ταιριάζει στην περίστασή σας.
Εάν είστε επαγγελματίας, να είστε σίγουροι ότι στην κάβα “Φίλοιστρον” θα ανακαλύψετε τον ιδανικό σας συνεργάτη, που με την συνέπεια, τις μοναδικές τιμές και τα διασφαλισμένης ποιότητας προϊόντα θα ξενιάσετε.
Εξυπηρετεί καφετέριες, καφέ – μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, κέντρα δεξιώσεων, ξενοδοχεία, περίπτερα κ.α. στην Καισαριανή και όλη την Αττική.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: κο ΚΟΚΚΟΛΗ

"ΦΙΛΟΙΣΤΡΟΝ" ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 56, ΚΑΙΣΑΡΑΙΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

2107222377 6977322264
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!