ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΥΛΩΝ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΡΕΣΕΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΦΑΚΑΡΟΛΕΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

""VIELTECO"

ΑΦΟΙ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ ΟΕ

Η εταιρεία “VIELTECO” ΑΦΟΙ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ ΟΕ δημιουργήθηκε το 1991 μετά από 20ετή πείρα στον χώρο της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Κλωστοϋφαντουργίας. Σήμερα, με γνώσεις 40 ετών βρίσκεται στη διάθεση του Ελληνικού Βιοτεχνικού Κλάδου παράγοντας βοηθητικές πρώτες ύλες κλωστοϋφαντουργίας και τροφοδοτώντας όλη την Ελλάδα. Με γνώμονα τη σταθερή πάντοτε ποιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση και τις σωστές τιμές καλύπτουμε τις όποιες απαιτήσεις των πελατών μας με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων.
Παράγουμε Ελαστικές και μη ταινίες, Τρέσες, Φακαρόλες, Κορδόνια, Polyester – Cotton σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις. Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε κατασκευαστές έτοιμων ενδυμάτων (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, εσώρουχα, αθλητικά), κατασκευαστές καλυμμάτων (σαλόνι, αυτοκίνητο, σκάφος) κ.τ.λ., κατασκευαστές λευκών ειδών καθώς και σε αποθήκες ειδών ραπτικής.
Η εταιρεία “VIELTECO” ΑΦΟΙ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ ΟΕ έχει τη δυνατότητα να παρέχει άμεσα υπηρεσίες πλεκτικής και υφαντουργίας, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι πρώτες ύλες που χρησιμποιούμε είναι οι πλέον κατάλληλες, με πιστοποίηση OEKO-TEX STANDARD 100.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ – ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

"VIELTECO" ΑΦΟΙ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ ΟΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΕΣ
ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 40, ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2310771248 6974801688
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!