ΞΥΛΕΙΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΑΡΝΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙ ΑΡΝΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙ ΑΡΝΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ - ΠΕΛΛΕΤ ΝΕΟΧΩΡΙ ΑΡΝΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΕΛΕΚΗΤΗ ΞΥΛΕΙΑ ΝΕΟΧΩΡΙ ΑΡΝΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΡΙΣΤΗ ΞΥΛΕΙΑ ΝΕΟΧΩΡΙ ΑΡΝΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΕ

Η εταιρεία ΚΑΣΤΑΝΙΑ Α.Ε., εδρεύει στο Νεοχώρι Χαλκιδικής και αποτελεί μια εταιρεία που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες ως προς την κατεργασία, παραγωγή και διάθεση προϊόντων ξύλου. Κύρια δραστηριότητά μας είναι η επεξεργασία και διάθεση έτοιμων προϊόντων ξύλου (σκεπές, τράβες, φουρούσια, κολόνες, καυσόξυλα, πέλλετ ), καθώς και η προώθηση στρογγυλής, ακατέργαστης ξυλείας, χωρίς μηχανική επεξεργασία.
Οι πρώτες ύλες μας προέρχονται αποκλειστικά από τα δάση της Χαλκιδικής και του Αγίου Όρους και αποτελούνται κατά κύριο λόγο από ξυλεία καστανιάς, ελάτης, πεύκης, δρυός και άλλων τοπικών δέντρων.
Η ξυλεία της Καστανιάς αποτελεί ένα από τα καλύτερα ελληνικά είδη καθώς έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι ελαφριά, έχει μεγάλη μηχανική αντοχή, είναι ανθεκτική στην υγρασία, χαρακτηριστικά τα οποία την κάνουν ιδανική για κάθε είδους κατασκευή. Η Καστανιά Α.Ε. διαθέτει όλα τα προϊόντα καστανιάς σε διάφορες μορφές όπως: στρογγυλή, πριστή ή πελεκητή ξυλεία.
Στις εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε πλούσιο και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, κατάλληλο για όλα τα στάδια επεξεργασίας ξύλου και αποτελείται από σύγχρονο πριστήριο, ξηραντήριο ξύλων και εργαστήριο για διαμόρφωση και λείανση της ξυλείας. Επιπλέον, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, παρεμβαίνει με υπευθυνότητα σε όλες τις φάσεις επεξεργασίας, με εξαιρετικούς τεχνίτες για τα μέρη που επεξεργάζονται με χειροποίητο τρόπο. Όλα μας τα προϊόντα απευθύνονται σε επαγγελματίες στο χώρο του ξύλου αλλά και σε ιδιώτες. Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

"ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΕ" ΕΜΠΡΙΟ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΞΥΛΟΥ
4ο ΧΛΜ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ, ΝΕΟΧΩΡΙ- ΑΡΝΑΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

2372041140 6978183241
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!