ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

"BELLE MEAT"

BELLE MEAT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

Η εταιρεία Belle Meat ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Φεβρουάριο του 2009 σε σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής στον Ασπρόπυργο Αττικής με γνώμονα την άριστη ποιότητα. Σήμερα η εταιρεία μετέφερε τις δραστηριότητές της, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.500τ.μ. στην περιοχή Αχαρναί – Ολυμπιακό Χωριό (Ορτανσίας 25). Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας είναι η επεξεργασία και η τυποποίηση του κρέατος, ανταποκρινόμενη στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για τυποποιημένα παρασκευάσματα.
Η Belle Meat σχεδιάζει και εφαρμόζει σύγχρονες μεθόδους παρασκευής και συσκευασίας, κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας στηρίζοντας όλη τη φιλοσοφία της σε αυτό. Το σύστημα ασφαλείας των προϊόντων μας περιλαμβάνει την εφαρμογή όλων των απαιτήσεων της ιχνηλασιμότητας και κάθε προϊόν έχει τη δική του ταυτότητα και κωδικό, στοιχεία που εγγυώνται ότι το προϊόν έχει περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται εκ μέρους της εταιρείας στην επιλογή και την αξιολόγηση των προμηθευτών μας, θεωρώντας ότι έτσι διασφαλίζεται η ποιότητα των πρώτων υλών. Για αυτό το λόγο επιλέξαμε ως κύριους προμηθευτές μας την Πίνδο (στα πουλερικά) και τη Danish Crown ( στα χοιρινά).
Τα προϊόντα της Belle Meat είναι : 4 μοναδικές γευστικές επιλογές γύρου χοιρινού (Γύρος Κλασσικός, Γύρος Special, Γύρος Golden, Γύρος Μεσογειακός ), γύρος κοτόπουλο, φτιαγμένος από φρέσκο ελληνικό κοτόπουλο, νόστιμο και ζουμερό χοιρινό σουβλάκι, σουβλάκι κοτόπουλο από φιλετάκια φρέσκου κοτόπουλου και τέλος το ζουμερό και πικάντικο κεμπάπ, ανακατεμένο με μυρωδιές της πολίτικης κουζίνας, το οποίο αποτελεί μια ξεχωριστή ανατολίτικη λιχουδιά.
Η Belle Meat διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο διανομής με  ιδιόκτητο στόλο φορτηγών-ψυγείων, ικανό να διεκπεραιώνει 300 παραγγελίες, καλύπτοντας τις περιοχές του νομού Αττικής, ενώ για παραδόσεις εκτός Αττικής, συνεργαζόμαστε με επιλεγμένα πρακτορεία διανομής.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ : ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑ

"BELL MEAT" ΕΜΠΟΡΙΟ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΟΡΤΑΝΣΙΑΣ 25, ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2102446646
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!