ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ - ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

"ΦΡΟΥΤΕΛΕΙΟΝ"

ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ ΑΕ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

  • ΔΙΑΘΕΣΗ – ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ – ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
  • ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ – ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
  • ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ
  • ΜΑΝΑΒΙΚΗ – ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ
  • ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ – ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ
  • ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
  • ΜΗΛΑ – ΑΧΛΑΔΙΑ – ΚΕΡΑΣΙΑ – ΚΑΣΤΑΝΑ – ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
  • ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΛΟΓΗ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑ ΝΙΚΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρεία Χατζησαλάτας Α.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1960 ως οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο το χονδρικό εμπόριο φρούτων . Μετά από πολλά χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στο χώρο, αποφασίστηκε η επέκτασή της και στον κλάδο της τυποποίησης και συσκευασίας των προϊόντων της.
Το 1995, κατασκευάστηκαν οι πρώτοι ψυκτικοί θάλαμοι ελεγχόμενης ατμόσφαιρας και από τότε, η εταιρεία συνεχώς επεκτείνεται με αποκορύφωμα το 2008 και τη δημιουργία νέων ψυκτικών θαλάμων , οι οποίοι διαθέτουν πρωτοποριακό σύστημα ψύξης που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα χαρακτηριστικά των προϊόντων.
Τα βασικά προϊόντα που τυποποιεί και εμπορεύεται η εταιρεία είναι: μήλα, αχλάδια, κεράσια, κάστανα, ροδάκινα, νεκταρίνια, ακτινίδια κ.ά., τα οποία προμηθεύεται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ανάλογα με την ποιότητα που προσφέρει το έδαφος και το κλίμα τους (π.χ.: Αχλάδια Τυρνάβου, Μήλα Red Chief Βερμίου, Κάστανα Μελιβοίας κ.λπ.).
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο 3ο χλμ. Αγιάς – Λάρισας και διαθέτουν 20 θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας , θαλάμους πρόψυξης , ψυχόμενους χώρους φόρτωσης και 2 συσκευαστήρια (έκταση συνολικής επιφάνειας 8.000 μ² και δυναμικότητα αποθήκευσης 7.000 τόνων) .
Επιπλέον , στα συσκευαστήρια λειτουργούν σύγχρονες γραμμές διαλογής και συσκευασίας μήλων και κερασιών, καθώς και μηχανές μικροσυσκευασίας . Η εταιρεία διαθέτει και ιδιόκτητα φορτηγά – ψυγεία, για τη διακίνηση των προϊόντων .
Η Χατζησαλάτας Α.Ε., εδώ και πέντε δεκαετίες, αποδεικνύει έμπρακτα, σε κάθε έκφανση των δραστηριοτήτων της, το σεβασμό της απέναντι στον τελικό καταναλωτή και το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, με στόχο την ικανοποίηση των πελατών της και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων της.
Η εταιρεία, έχοντας αναγνωρίσει την επιχειρηματική και κοινωνική της ευθύνη για τη διοχέτευση στην ελληνική και ξένη αγορά , προϊόντων απαράμιλλης ποιότητας και ασφάλειας, εφαρμόζει και πιστοποιεί, μέσω ανεξάρτητων διαπιστευμένων φορέων πιστοποίησης, όλες τις παραγωγικές της δραστηριότητες εκπληρώνοντας στο μέγιστο τις απαιτήσεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, όπως αυτές τροποποιούνται συνεχώς σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής.
Ακόμα περισσότερο, έχοντας αναγνωρίσει και ενστερνιστεί τις ανησυχίες των καταναλωτών σε σχέση με την ασφάλεια των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων, δημιουργεί και προμηθεύεται απολύτως ασφαλή και πλήρως πιστοποιημένα προϊόντα, αποκλειστικά μέσω ελεγχόμενων ομάδων επιλεγμένων παραγωγών, με μεθόδους οι οποίες σέβονται το περιβάλλον και προάγουν την ευφορία
Έτσι, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε επιτύχει τον απόλυτο έλεγχο της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων που γεύεται ο καταναλωτής, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την καλλιέργεια στο χωράφι, τη συγκομιδή στο κατάλληλο στάδιο ωρίμανσης, την αποθήκευση σε ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, την αυστηρή διαλογή, τη χρήση ασφαλών για τη υγεία υλικών συσκευασίας, έως την τελική διακίνηση .

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!