ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Generic filters
Exact matches only

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ηλεκτρονικός Κατάλογος - Greekonline.gr - Logo
Generic filters
Exact matches only
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ <BR> ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – VAN ΓΛΥΦΑΔΑ <BR> “LIMOBUS – HARPIDIS TOURS” <BR> ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΠΙΔΗΣ

Η εταιρεία μας NIKOS LIMOBUS GREECE ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται  στον τουριστικό κλάδο και ειδικά στις VIP ιδιωτικές εκδρομές. Αυτή η τουριστική δραστηριότητα αφορά κρατήσεις ξενοδοχείων, οργάνωση σεμιναρίων και οργάνωση  τουριστικών εκδρομών με μεταφορικά μέσα σύγχρονης τεχνολογίας τύπου Mercedes. Η εταιρεία εστιάζει κυρίως την δραστηριότητά της σε ειδικές κατηγορίες εξυπηρέτησης των επισκεπτών εκείνων, που δίδουν ιδιαίτερη σημασία στην αξιοποίηση του χρόνου των διακοπών τους σε ένα ποιοτικό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, καθώς και την πλήρη κάλυψη από πλευράς φύλαξης και προσωπικής ασφάλειας σε V.I.P. επισκέπτες.

Για τις ευχάριστες διακοπές και την ασφαλή μεταφορά των πελατών σας προτείνουμε:

 1. MiniVan Limo for 8 seaters.
 2. MiniBus for 12 & 22 seaters.
 3. Bus for 54 seaters & LongBus for 64 seaters.   
 4. Sailing Yachts with 4 cabins for 8 passengers
 5. Sailing Catamarans with 6 & 8 cabins for 12 & 16 passengers.
 6. Motor Yachts from 2 cabins To 6 cabins.
 7. Ελικόπτερα, αεροπλάνα τύπου Lear jet

Μπορούν να πραγματοποιηθούν:

 • Ημερήσιες επισκέψεις ή ολιγοήμερες εκδρομές με τα ίδια μέσα μεταφοράς στα διάφορα αξιοθέατα της Αττικής, όπως: Ακρόπολη, Ναός Ποσειδώνος στο Σούνιο, Σπήλαιο Υμηττού, Ολυμπιακό Στάδιο, Θησείο, Αρχαίο Θέατρο Ηρώδη του Αττικού, Πλάκα, Μοναστηράκι και εκτός της Αττικής όπως: Αρχαία Κόρινθος, Θέατρο Επιδαύρου, Μυκήνες, Ναύπλιο, Δελφοί, Μετέωρα, Αρχαία Ολυμπία.
 • Ολιγοήμερες εκδρομές με τα ίδια μέσα μεταφοράς στα διάφορα αξιοθέατα της Βόρειας Ελλάδας, όπως: Βεργίνα, Χαλκιδική, Άγιο Όρος.
 • Τα όμορφα νησιά της Ελλάδας μπορείτε να τα επισκεφθείτε εκτός από τον συνήθη τρόπο των πλοίων της γραμμής και με τα μέσα που σας προσφέρει η εταιρεία μας, όπως: Θαλαμηγά σκάφη ιστιοφόρα των 4 καμπινών (8 ατόμων) με skipper ή χωρίς. Μηχανοκίνητα σκάφη (Cruiser boats) δύο καμπινών (4 ατόμων), Catamaran, Ελικόπτερα ή Lear Jets.
ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΧΑΡΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Τοποθεσία Επιχείρησης