ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΟΞΟΠΟΙΪΑ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

"ΕΝΩΣΗ ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ"

Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) ιδρύθηκε το 1930 από μια ομάδα αγνών, ιδεολόγων, οραματιστών, αγροτών που πίστεψαν στη συνεταιριστική ιδέα και στην ομαδικότητα, θέτοντας τις βάσεις για την περαιτέρω ανοδική πορεία της.
Μέσα σε ένα χρόνο , η Ένωση, εξελίχθηκε σε ένα όμιλο δραστηριοτήτων που κατέχει κυρίαρχη θέση στην τοπική και περιφερειακή οικονομία.
Με σύγχρονο Εκκοκκιστήριο (ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ), με ανταγωνιστική Βιομηχανία Ζωοτροφών (AGROVIZ), με δυναμική οξοποιία (ΟΞΟΠΟΙΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ) , με οργανωμένες δομές για διάθεση αγροεφοδίων (ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ) και για την παροχή υπηρεσιών – εξυπηρέτηση των αγροτών (ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ), με την παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, με το 85% των μετοχών της Συνεταιριστικής Γαλακτοβιομηχανίας «ΤΡΙΚΚΗ», με κτήμα της τη νέα τεχνογνωσία και με την εμπειρία των στελεχών της, η ΕΑΣ Τρικάλων αποτελεί πρότυπο Συνεταιριστικής Οργάνωσης, αποτελώντας το στήριγμα του αγρότη αλλά και της τοπικής παραγωγικής διαδικασίας.
Στα πέντε καταστήματα της ΕΑΣ Τρικάλων διατίθενται προϊόντα της ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ αλλά και της AGROVIZ (αγροτικά και κτηνοτροφικά εφόδια κλπ) καθώς επίσης προσφέρονται και γεωπονικές και κτηνοτροφικές υπηρεσίες.
Η ΕΑΣ Τρικάλων, εξυπηρετεί με υπευθυνότητα και συνέπεια τους παραγωγούς της περιοχής και αξιοποιεί το τοπικό συγκριτικό πλεονέκτημα της πρωτογενούς παραγωγής, μεταποιώντας και προσφέροντας ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους και αποτελεί βασικό πυλώνα της τοπικής και περιφερειακής δραστηριότητας.
Η Ένωση παραμένει πιστή στη συνεταιριστική ιδέα και αξιοποιεί το σύγχρονο επιχειρείν αποτελώντας έναν ανταγωνιστικό Συνεταιριστικό Όμιλο, αναγνωρίζει τις προοπτικές οι οποίες διανοίγονται στην αγροτική οικονομία και είναι έτοιμη να αποτελέσει και στο μέλλον τον βασικό φορέα της συνεταιριστικής δράσης για την στήριξη των αγροτών.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

 

"ΕΝΩΣΗ ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ"
6ο ΧΛΜ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΛΑΡΙΣΑΣ

2431055421
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!