ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΑΚΩΝ - ΤΣΑΝΤΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

"MARG PLAST" 

ΑΦΟΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Γ & Ν. ΟΕ

Η εταιρεία  “MARG PLAST”Αφοί Γεωργίου & Νικολάου Μαργαρίτη Ο.Ε. ιδρύθηκε στον Ασπρόπυργο στον Νομό Αττικής, με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία ειδών εύκαμπτης συσκευασίας. Πολύ σύντομα κατέκτησε ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς, ενώ στη συνέχεια εξαπλώθηκε και σε όλη την Ελλάδα.
Κατέχει πλέον, ηγετική θέση στην ελληνική αγορά τόσο σε παραγωγική δυναμικότητα όσο και στον κύκλο εργασιών, στη παραγωγή πλαστικής σακούλας και συσκευασίας μεταφοράς.
Η εταιρεία, εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες, με συνεχή ενημέρωση για την βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων και αναπτύσσεται με γνώμονα το πάθος για δημιουργία και φυσικά τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Η πολυετή πείρα της εταιρείας στο χώρο, αποτελεί δέσμευση για την προσφορά υψηλής ποιότητας προς τον πελάτη, αλλά και για τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει. Εφαρμόζει αυστηρό έλεγχο ποιότητας, με ενδελεχείς ελέγχους σε όλες τις φάσεις της παραγωγής των προϊόντων. Το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου, είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο εξοπλισμό και στελεχωμένο με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Ακολουθεί πιστά τα πιο αυστηρά πρότυπα εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.
Στόχοι της εταιρείας είναι να καινοτομεί, βασισμένη στις υγιείς ανθρώπινες αξίες και αρχές που διέπουν την επιχειρηματική μας πρακτική. Κύριο μέλημα είναι η άρτια στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού και ο συνεχής εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Προϊόντα εταιρείας:

  • Τσάντες εμπορικών καταστημάτων
  • Τσάντες Loop Handle
  • Σακούλες απορριμμάτων, απλές ή με κορδόνι
  • Κατασκευή σακών, τσαντών
  • Χωνιά από πολυμερή του αιθυλενίου
  • Πλαστικά είδη
ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

"MARG PLAST" - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΔΩΝ ΕΥΚΑΜΠΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΛΑΚΚΑ ΚΑΤΣΑΡΗ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

2102520486
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!