ΤΟΥΒΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

BIOMHXANIA ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΒΛΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΒΛΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΒΛΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΒΛΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1952, από τους Ευάγγελο Βαβουλιώτη, Δημήτριο Μητάκη και Χαράλαμπο Γούναρη, σε μια εποχή ανάτασης, αλλά και οικονομικής ανάπτυξης για την Ελλάδα και μετά από μια ταραγμένη δεκαετία πολέμων, κατοχής, και οικονομικής δυσπραγίας.
Όλα ξεκίνησαν από ένα μικρό κεραμοποιείο, με αποκλειστικό αντικείμενο, αρχικά, την παραγωγή οπτόπλινθων. Η εταιρεία σύντομα μεγάλωσε και εξελίχθηκε σε έναν σημαντικό παραγωγό του κλάδου και σύντομα η ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ κατέκτησε την κορυφαία θέση στο χώρο της, παράγοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας και έχτισε ένα αξιόπιστο όνομα που χαίρει γενικής εκτίμησης στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού. Βασικά συστατικά της πολύχρονης πορείας της η προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων της και η τεχνολογική εξέλιξη. Η χρήση της τελειότερης τεχνολογίας στον τομέα της κεραμοποιίας και ο ηλεκτρονικός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής σε όλα τα στάδια αποτελούν εγγύηση ποιότητας.
Σήμερα  η  ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ, έχοντας συμπληρώσει πάνω από μισό αιώνα λειτουργίας, είναι μία από τις σημαντικότερες Ελληνικές βιομηχανίες ειδών κεραμοποιίας, με δύο εργοστάσια παραγωγής κεραμιδιών στο Βασιλικό Εύβοιας και ένα εργοστάσιο παραγωγής οπτόπλινθων στο Σχηματάρι Βοιωτίας, δυναμικότητας 150.000 κεραμιδιών και 900.000 τόνων τούβλων ημερησίως αντίστοιχα.
Τα τούβλα από πηλό αποτελούν 100% φυσικό προϊόν χωρίς χημικά πρόσθετα, με διαπιστωμένη διάρκεια ζωής που ξεπερνά τα 4000 χρόνια, απόλυτα υγιεινά χαρακτηριστικά, αντοχή στο χρόνο, τους σεισμούς και τις πυρκαγιές. Παράλληλα, αποτελούν ένα εξαιρετικής ποιότητας μονωτικό υλικό.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΓΟΥΝΑΡΗ ΕΛΕΝΑ

ΧΑΛΚΙΣ ΑΒΕΕ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΒΛΩΝ
63ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ

2262059412 2262059329 6936900044 6936900045
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!