ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ-25690
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ-25689
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ-25688
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ-25687
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ-25686
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ-25685
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ-25684
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ-25683
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ-25682
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ-25681
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ-25680

Τηλέφωνο :
2104198800
Fax:
2104198994
Διεύθυνση:
ΑΚΤΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 7Α , ΠΕΙΡΑΙΑΣ , ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΕΛΛΑΔΑ , ΤΚ.18534

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

Η Γενική Κλινική ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Α.Ε. αποτελεί μια νέα υπερσύγχρονη νοσηλευτική μονάδα που βρίσκεται στην Ακτή Κουντουριώτου 7Α
(Καστέλλα) με συνολική επιφάνεια 5.500 τ.μ.
Η 10όροφη μοντέρνα γυάλινη κατασκευή με θέα στο απέραντο γαλάζιο ολόκληρου του Σαρωνικού κόλπου, δημιουργεί μια ευχάριστη και χαρούμενη διάθεση στους ασθενείς, κατά την παραμονή τους.
Στο ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ θα βρείτε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι με ιδιαίτερη αίσθηση της ευθύνης τους είναι πάντα πρόθυμοι να αναλάβουν την
αποκατάσταση και την διατήρηση της υγείας σας.
Η Κλινική μας διαθέτει συνολική δύναμη 85 κλινών, εκ των οποίων τέσσερις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τέσσερις στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας,
με άνετα και λειτουργικά δωμάτια .
Η καρδιά της Κλινικής μας είναι το χειρουργείο. Οι άρτιες χειρουργικές αίθουσες είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η Μονάδα Ανάνηψης, η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας υποστηρίζουν με ασφάλεια χειρουργικές ειδικότητες όπως : τμήμα γενικής χειρουργικής, ουρολογικό τμήμα, τμήμα χειρουργικής θώρακος, ορθοπαιδικό τμήμα, ΩΡΛ τμήμα, τμήμα πλαστικής χειρουργικής, τμήμα νευροχειρουργικής, κλινικής μαστού, αγγειοχειρουργικό τμήμα.
Στο Πειραϊκό Θεραπευτήριο λειτουργεί πλήρως οργανωμένο τμήμα Παθολογικής Κλινικής το οποίο εφαρμόζει όλες τις σύγχρονες διαγνωστικές προσεγγίσεις και υποστηρίζει τους ασθενείς σε όλα τα στάδια της νόσου τους. Τα τμήματα που περιλαμβάνει είναι : παθολογικό τμήμα , καρδιολογικό τμήμα , πνευμονολογικό τμήμα, δερματολογικό-αλλεργιολογικό τμήμα, νεφρολογικό τμήμα, νευρολογικό τμήμα, γαστρεντερολογικό τμήμα, ηπατολογικό τμήμα, τμήμα οστεοπόρωσης, τμήμα φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης.
Τα εργαστήρια πρόληψης και διάγνωσης της κλινικής διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό και μπορούν να διαγνώσουν κάθε πρόβλημα υγείας (αξονικός τομογράφος, ακτινοδιαγνώστης, υπέρηχοι, ψηφιακή μαστογραφία, μέτρηση οστικής πυκνότητας ).
Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  και η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Πειραϊκού Θεραπευτηρίου, διαθέτουν τέσσερις κλίνες έκαστη και είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παρακολούθησης και υποστήριξης, συντελώντας αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση του βαρέως πάσχοντος ασθενούς.
Η 25ετής εμπειρία μας στο χώρο της υγείας, η στελέχωση με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός, εξασφαλίζει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Το ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ , προσφέρει τις υπηρεσίες του με σεβασμό και ευθύνη για τον άνθρωπο , όλο το 24ωρο . Η κλινική μας είναι συμβεβλημένη με το εθνικό σύστημα υγείας ΕΟΠΥΥ.


 

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!