ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥMΑΝΣΕΙΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

"FAIR CONSULTANTS"

Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Σ. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Ο.Ε.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ
ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

 • ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
 • ΣΠΟΡΟΙ & ΒΟΛΒΟΙ
 • ΓΚΑΖΟΝ – ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΕΣ
 • ΕΙΔΗ ΚΗΠΟΥ – ΦΥΤΟΧΩΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΛΕΙΑ
 • ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΑΠΩΘΗΤΙΚΑ
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ
 • ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ – ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΘΡΕΨΗΣ
 • ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
  ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΧΩΡΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρεία “FAIR CONSULTANTS”Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – Σ. ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Ο.Ε  ιδρύθηκε  το 2007 και εδρεύει επί της οδού Ι.ΙΩΑΝΝΟΥ  20  στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας  δίπλα από το δημαρχείο.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα γεωργικών εφοδίων-φαρμάκων πού προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε απλούς ιδιώτες αλλά και σε επαγγελματίες αγρότες με έμφαση και στη βιολογική καλλιέργεια.
Με όπλο την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της Γεωπονικής επιστήμης διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα επώνυμων και εξειδικευμένων προϊόντων φυτοπροστασίας και θρέψης, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Παράλληλα η εταιρεία μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο χώρο της δημόσιας υγιεινής, δραστηριοποιείται και στο χώρο των απεντομώσεων, μυοκτονιών, απολυμάνσεων, κατοικημένων χώρων, χώρων μαζικής εστίασης κ.τ.λ. χρησιμοποιώντας πάντα εγκεκριμένα φάρμακα από το Υπουργείο Γεωργίας.
Εξάλλου σημαντικό κομμάτι των υπηρεσιών πού προσφέρουμε είναι και τα επιδοτούμενα αναπτυξιακά προγράμματα ΕΣΠΑ όχι μόνο των αγροτών (νέοι αγρότες, σχέδια βελτίωσης) αλλά και γενικότερα όλων των υπολοίπων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (ξενοδοχεία, εστιατόρια, ενίσχυση πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων).
Τέλος, αντικείμενο μας όσο αφορά την παροχή υπηρεσιών, είναι και οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (π.χ. Γεωτρήσεων, ελαιοτριβείων,) καθώς και οι μελέτες συστημάτων ISO 22000 με δεδομένο ότι και τα δύο μέλη της εταιρείας είναι στο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ και έχουν και μελετητικό πτυχίο στα σχέδια πρασίνου και το περιβάλλον.

Στελεχώνεται από τους  γεωπόνους
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ: Γεωπόνος Παν. Θεσσαλίας- Πιστοποιημένος Γεωργικός Σύμβουλος (ΓΣ 0027), Μελετητής Περιβάλλοντος & Γεωργικών (ΑΜ 19225),      Εκπαιδευτής Ε.Φ.Ε.Τ. (Α.Μ. 1319)
ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ: Γεωπόνος Παν. Αθηνών-Πιστοποιημένος Γεωργικός Σύμβουλος (ΓΣ 0265), Μελετητής Πρασίνου & Περιβάλλοντος (Α.Μ. 19565),  Εκπαιδευτής Ε.Φ.Ε.Τ. (Α.Μ. 1318)

error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!