ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΑ

ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ - ΤΟΚΕΤΟΙ ΠΑΤΡΑ

"ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ"

Η εταιρεία Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών (ΙΜΠ) ΑΕ ιδρύθηκε το 1978 και εδρεύει στην Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 143). Όλα τα χρόνια της λειτουργίας της κλινικής , έχουν πραγματοποιηθεί περισσότεροι από 30.000 τοκετοί, 3.000 μεγάλα χειρουργεία και πάνω από 60.000 μικροεπεμβάσεις.
Από το 1992 είναι Ανώνυμη Εταιρεία με 27 μετόχους, αποκλειστικά και μόνο ιατρούς και απασχολεί 30 εργαζόμενους (μαίες, νοσηλεύτριες, διοικητικό προσωπικό).
Οι ειδικότητες των γιατρών που συνεργάζονται με την κλινική μας είναι : 35 μαιευτήρες – γυναικολόγοι, 12 παιδίατροι και 3 αναισθησιολόγοι. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε μια ριζική ανακαίνιση τόσο του ιατρικού εξοπλισμού (μηχανήματα, χειρουργεία, αίθουσες τοκετών) όσο και του λοιπού κτιριακού – ξενοδοχειακού εξοπλισμού.
Η κλινική περιλαμβάνει τα εξής τμήματα :

  • ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ : Καλύπτονται όλα τα στάδια του τοκετού, από την παραλαβή της επιτόκου έως τη γέννηση του βρέφους και από την έγκαιρη έναρξη του μητρικού θηλασμού έως την ασφαλή μεταφορά της λεχωΐδος σε Όροφο Νοσηλείας. Διαθέτουμε δωμάτια lux , μονόκλινα και τρίκλινα, όλα εξοπλισμένα με ψυγείο, τηλεοράσεις LCD και παροχή internet.
  • ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ : Εδώ πραγματοποιούνται διάφορες διαγνωστικές και θεραπευτικές επεμβάσεις, όπως μικροεπεμβάσεις, ανοιχτά χειρουργεία, λαπαροσκοπήσεις, υστεροσκοπήσεις, κολποσκοπήσεις (Τμήμα Παθολογίας Τραχήλου).
  • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ : Χειρουργική Μαστού (μικροβιοψίες – τεχνική του φρουρού λεμφαδένα – πυραμιδεκτομή με χειρουργική επέμβαση και αφαίρεση πόρων του μαστού).
  • ΥΠΕΡΗΧΩΝ : Το Μαιευτήριο διαθέτει δύο σύγχρονα μηχανήματα υπερήχων (4D).
  • ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΜΒΡΥΟΥ : Αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα του Ιδιωτικού Μαιευτηρίου Πατρών, είναι εξοπλισμένο με υπερηχογραφικό μηχάνημα τελευταίας γενιάς real time τρισδιάστατης απεικόνισης (4D-Ultrasonography). Εδώ εκτελούνται όλα τα απαραίτητα υπερηχογραφήματα (αυχενικής διαφάνειας, Β` επιπέδου, επαναληπτικά υπερηχογραφήματα για παρακολούθηση διαγνωσμένων συγγενών ανωμαλιών εμβρύου, doppler, υπερηχογραφήματα για έλεγχο μήκους τραχήλου και αναγνώριση πιθανότητας προώρου τοκετού, παρακολούθηση κυήσεων υψηλού κινδύνου), καθώς και προγεννητικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές ενδομήτριες επεμβάσεις (αμνιοπαρακέντηση, λήψη χοριακών λαχνών (CVS), ελάττωση αμνιακού υγρού ).
  • ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΤΡΑΧΗΛΟΥ : Ένα από τα πιο σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα τμήματα που καλύπτει όλο το φάσμα της διάγνωσης και θεραπείας του γυναικολογικού καρκίνου και των προκαρκινικών καταστάσεων.
  • ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ (λαπαροσκόπηση – υστεροσκόπηση) : Το τμήμα είναι εξοπλισμένο με τα πλέον εξελιγμένα ιατρικά μηχανήματα και εργαλεία. Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό, είναι εξαιρετικά ακριβείς, απαιτούν ελάχιστο χρόνο νοσηλείας (το μέγιστο 24 ώρες) και έχουν μειωμένο κόστος.
  • ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΟ : Το Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών φροντίζει από την πρώτη στιγμή το νέο μέλος της οικογένειας σας.

Το Ιδιωτικό Μαιευτήριο Πατρών είναι πάντα ενημερωμένο για τις εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής/μαιευτικής και είναι στελεχωμένο από έμπειρους ιατρούς και άρτια ειδικευμένο μαιευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Εξοπλισμένο με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και με ζεστούς και φιλικούς χώρους , εξασφαλίζει μια σειρά από υπηρεσίες στις γυναίκες που το εμπιστεύονται.
Γνώμονας της λειτουργίας του ΙΜΠ είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Έτσι, όλα τα κέρδη επενδύονται σε νέες ιατρικές τεχνολογίες εξασφαλίζοντας τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η κλινική μας είναι συμβεβλημένη με το εθνικό σύστημα υγείας ΕΟΠΥΥ.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΝΑΙΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 143, ΠΑΤΡΑ

2610224557 6932699357
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!