ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΥΚΟΝΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΥΚΟΝΟΣ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ

"ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ"

Γ. ΚΑΨΑΛΗΣ - Ι. ΠΕΛΕΚΗ ΑΕ

Το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Α.Ε. βρίσκεται στο Μαράθι Μυκόνου, σε έναν ιδιόκτητο χώρο 15.000 τ.μ. Το εκπαιδευτήριο αποτελείται από 3 κτήρια (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο-λύκειο), με άνετες, καλαίσθητες και ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίας. Σε κάθε αίθουσα υπάρχει τηλεόραση με DVD και δανειστική βιβλιοθήκη. Στο κτήριο του δημοτικού υπάρχει κεντρική βιβλιοθήκη, αίθουσα εκδηλώσεων (μπαλέτου – χορού), αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργαστήριο φυσικής, χημείας, βιολογίας, ανθρωπολογίας, καθώς και αίθουσα εικαστικών. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει το μοναδικό στη Μύκονο γήπεδο 8X8 και γήπεδο 5X5 καθώς και γήπεδα μπάσκετ και τένις.
Τα εκπαιδευτήρια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ είναι μια σχολική μονάδα που περιλαμβάνει όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, ενώ, ως αθλητικό κέντρο, αποτελούν, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τόπο διεξαγωγής ψυχαγωγικών, αθλητικών και μαθησιακών δραστηριοτήτων. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των εκπαιδευτηρίων ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ είναι ο μαθητής.  Έχουμε επίγνωση και εστερνιζόμαστε βαθιά ότι καλή εκπαίδευση δεν είναι εκείνη που γεμίζει τον μαθητή με γνώσεις.
Καλό σχολείο είναι εκείνο που μαθαίνει στον μαθητή πώς να μαθαίνει ο ίδιος στηριζόμενος σε πνευματικά εφόδια και μεθόδους που έμαθε στο σχολείο.
Αυτό είναι ένα ιδεώδες πάνω στο οποίο δουλεύουμε καθημερινά.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

"ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ" - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
ΜΑΡΑΘΙ, ΜΥΚΟΝΟΣ

2289028670 2289028495
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!