ΙΚΤΕΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΤΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

"Ι.ΚΤΕΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ"

ΜΑΛΕΡΔΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ εδρεύει στην πόλη της Λιβαδειάς, στο 2ο χλμ. Λιβαδειάς – Λαμίας, όπισθεν της EXPRESS SERVICE. Το ΙΚΤΕΟ λειτουργεί με την έγκριση του υπουργείου μεταφορών, υπό την διεύθυνση του Σταμάτη Μαλέρδου. Σε μια έκταση 6500 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται το μεγαλύτερο και το πιο σύγχρονο ιδιωτικό ΚΤΕΟ στη Βοιωτία.
Το ΙΚΤΕΟ Λιβαδειάς ξεκίνησε τη δραστηριότητά του τον Δεκέμβριο του 2008 και έκτοτε παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τεχνικών ελέγχων σε επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης έως 8 θέσεις (ΙΧ), φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι και 3,5 τόνους, εκπαιδευτικά οχήματα, ΤΑΞΙ και ασθενοφόρα!
Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μηχανήματα ελέγχου και λογισμικό διαθέτοντας δύο (2) υπερσύγχρονες γραμμές ελέγχου, καθώς και εξειδικευμένους και διαπιστευμένους ελεγκτές με μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, τον τερματισμό της ταλαιπωρίας του και το βασικότερο απ’ όλα την συμβολή στην οδική ασφάλεια και στο περιβάλλον. Για την ευχάριστη παραμονή σας, δημιουργήσαμε ένα ευχάριστο περιβάλλον στην αίθουσα αναμονής, η οποία διαθέτει κλιματισμό και τηλεόραση. Ένας χώρος άνετος και ευρύχωρος.
Οι σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε το ΙΚΤΕΟ Λιβαδειάς είναι : 1. Η εξυπηρέτησή σας γίνεται άμεσα, άνετα, αξιόπιστα, χωρίς ταλαιπωρία
2. Ενημερώνεστε για το επόμενο ραντεβού σας πριν την λήξη της προθεσμίας τεχνικού ελέγχου
3. Ο επανέλεγχος είναι ΔΩΡΕΑΝ
4. Σας εξυπηρετούμε παραλαμβάνοντας εμείς το όχημά σας από τον χώρο σας και σας το επιστρέφουμε σε 30 λεπτά, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Για τον πιο αξιόπιστο τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας , απλά εμπιστευτείτε τους καλύτερους .

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΑΛΕΡΔΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

"ΙΚΤΕΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ" - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
2ο ΧΛΜ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

2261088811 6976622640
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!