ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

"Η ΧΙΟΝΑΤΗ"

ΠΑΠΑΦΙΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

Ο Παιδικός –  Βρεφονηπιακός σταθμός ” Η Χιονάτη”, βρίσκεται στην Σίνδο στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Δαβάκη 11. Λειτουργεί από το 2001, από την υπεύθυνη την κα Παπαφίγκου Ελένη Βρεφονηπιοκόμο και μητέρα ενός παιδιού.
Σε ένα όμορφο και άνετο χώρο (200τμ) κατάλληλα διαμορφωμένο, με ολιγάριθμα τμήματα, υποδέχεται τους μικρούς της φίλους από 3 μηνών έως και 5 ετών. Με την πολυετή της πείρα, την αγάπη της για τα παιδιά και το έντονο αίσθημα υπευθυνότητας, αναλαμβάνει μαζί με το έμπειρο επιστημονικά προσωπικό του σταθμού, την φύλαξη των βρεφών – παιδιών.
Ο Παιδικός –  Βρεφονηπιακός σταθμός “Χιονάτη” δεν αποτελεί όμως απλά ένα χώρο φύλαξης παιδιών, αλλά αποτελεί και ένα κέντρο προσχολικής αγωγής, όπου μέσα από δραστηριότητες και ολοκληρωμένα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, επιτυγχάνεται  η κοινωνική και γνωστική προετοιμασία των παιδιών για την ομαλή εισαγωγή τους στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του σταθμού «Η Χιονάτη».

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΑΠΑΦΙΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

"Η ΧΙΟΝΑΤΗ" ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΔΑΒΑΚΗ 11, ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2310569025 6934783049
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!