ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΙΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΟΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

SERVICE ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ – ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

 • SERVICE ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ – ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
 •  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
  (ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΑ,ΤΡΕΙΛΕΡ,ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΡΑΒΔΙΣΤΙΚΑ)
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΕΒΗΤΩΝ ΒΙΟΜΑΖΑΣ
   (ΠΕΛΛΕΤ, ΠΥΡΗΝΟΞΥΛΟ, ΤΣΟΦΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ)
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ : ΠΥΡΗΝΟΚΑΥΣΤΗΡΩΝ
  ΛΕΒΗΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – ΠΥΡΗΝΟΞΥΛΟΥ- ΠΕΛΛΕΤ
 • ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 • ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΛΕΒΗΤΩΝ
 • ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η επιχείρηση Ταμπακάκης Κωνσταντίνος ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Ταμπακάκη Κωνσταντίνο με στόχο την δημιουργία ενός καταστήματος που  θα μπορέσει να σταθεί διπλά στον αγρότη παρέχοντας του προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη και απαίτηση  του.
Η επιχείρηση στεγάζεται στις Αγιες Παρασκιές Ηρακλείου Κρήτης ,δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων (θαμνοκοπτικά ,αλυσοπρίονα, ελαιοραβδιστικά, κ.α), καθώς επίσης και στην κατασκευή ποιοτικών γεωργικών μηχανημάτων, κυρίως αυτοκινούμενα μεταφορικά, ψεκαστικά και κλαδευτικά συγκροτήματα.
Όμως η δραστηριότητα της δεν σταματά εδώ, από το 1986 μέχρι και σήμερα ασχολείται και με την κατασκευή λεβήτων βιομάζας και παρέχει μια ολοκληρωμένη πρόταση για κατασκευή και επισκευή παντός τύπου μηχανημάτων.
Το 1996 κατασκεύασε το πρώτο αυτοκινούμενο μεταφορικό στο όποιο ο κινητήρας για πρώτη φορά τοποθετήθηκε πάνω στον πίσω τροχό διευκολύνοντας έτσι το χειριστή να έχει  καλύτερο έλεγχο του μηχανήματος. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα ήταν  το χαμηλό κέντρο βάρους  του μηχανήματος βοηθώντας στην αποφυγή ανατροπής του μηχανήματος σε δύσβατα εδάφη.
Το 2015 παρουσίασε στην αγορά το πρώτο αυτοκινούμενο μεταφορικό καρότσι 6Χ6  που ήρθε για να αντικαταστήσει όλα τα προηγούμενα μοντέλα αυτοκινούμενων μεταφορικών. Μετά από αρκετά έτη μελέτης και πάντα με γνώμονα την υψηλή τεχνολογία και τις ανάγκες του επαγγελματία και μη, ήρθε για να μείνει.
Το 2016 κυκλοφόρησε στην αγορά τον θρυμματιστή κλαδιών, ο οποίος είναι μοναδικός στην κατηγορία του, είναι αυτοκινούμενος και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι διαθέτει  τροφοδότη κάνοντας τη χρήση του για το χειριστή ευκολότερη.
Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα δεν σταματάμε να ενημερωνόμαστε, να βελτιώνουμε και να αναβαθμίζουμε τα προϊόντα μας κάνοντας τα άξια των αναγκών και των απαιτήσεων που έχουν κληθεί να ικανοποιήσουν.

ΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
ΑΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΙΕΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

2810743333 697423340
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!