ΚΑΒΕΣ ΠΟΤΩΝ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΟΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΟΙΝΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

"ΚΑΒΑ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ"

ΖΑΚΟΜΑ ΑΕ

Καλωσήρθατε στην ΚΑΒΑ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει προϊόντα επιλεγμένα με γνώση, μεράκι και… πολλή σκέψη! Πρόκειται για μια σύγχρονη κάβα ποτών, αποτελεί τη νέα δραστηριότητα του ομίλου εταιρειών Κ. Μαλαμίδη και μοναδική της φιλοδοξία είναι να προσφέρει στους πελάτες της – επαγγελματίες και ιδιώτες – μόνο το καλύτερο.
Διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης και ένα νέο υποκατάστημα επί της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, στα οποία μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από οινοπνευματώδη ποτά (Ουίσκι, Βότκα, Κονιάκ, Λικέρ, Τζιν, Ρούμι, Τεκίλα, Ούζα, Τσίπουρα κ.α.), μπύρες (ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, FIX, ΜΥΘΟΣ, ΜΠΥΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ κ.α.), κρασιά (Σαμαρόπετρα Κυρ-Γιάννη, Κτήματα Άλφα Ερυθρό, Château Nico Lazaridi, Αμέθυστος Λευκό Κώστας Λαζαρίδης, Κτήμα Γεροβασιλείου Λευκό, Κτήμα Βιβλία Χώρα Ροζέ κ.α.) και αναψυκτικά (Coca-Cola, Fanta, Λουξ, Amita, Viva, Σουρωτή, Εμφιαλωμένα νερά, Energy drink, Κρύο τσάι κ.α.), ελληνικά και εισαγωγής, που καλύπτουν κάθε επιθυμία σας.
Επιπλέον, στην ΚΑΒΑ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ θα βρείτε προϊόντα για κάθε ανάγκη του επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη  όπως σνακ, ξηρούς καρπούς, ροφήματα, όσπρια, σπορέλαια, αλλά και διάφορα αναλώσιμα, όπως πλαστικά σκεύη, χαρτικά και καθαριστικά.
Στα καταστήματά μας μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς ένα υπέροχο καλάθι με κρασιά ή ποτά, με βάση τις δικές σας επιθυμίες, για να προσφέρετε μοναδικά δώρα.
Στο κατάστημα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης λειτουργεί ειδικός χώρος εκδηλώσεων, όπου πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές, αλλά και σεμινάρια για τους συνεργάτες και για τους πελάτες μας.
Η αποθήκη μας πραγματοποιεί διανομές σε όλη την Ελλάδα ταχύτατα και πάντα με άριστη εξυπηρέτηση που είναι συνώνυμο της ΚΑΒΑ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΥΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 112, Τ.Κ.: 542 48
  • ΑΠΟΘΗΚΗ: ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ - ΤΡΙΑΔΙΟΥ, ΘΕΡΜΗ Τ.Κ. 57001

"ΚΑΒΑ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ" - ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 112 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2310462190 2310462690

"ΚΑΒΑ ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ" - ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ
13o ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2310462190 2310462690
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!