ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΧΡΥΣΑ

Το Κέντρο  Ξένων  Γλωσσών “Μαργαρίτη Χρύσα”, βρίσκεται στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης,  επί της οδού Παπάφη 100, εδώ και χρόνια παρέχουμε άρτια, σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα σπουδών, με στόχο τη βέλτιστη εκμάθηση Ευρωπαϊκών Γλωσσών,  από σπουδαστές κάθε ηλικίας.
Η μακροχρόνια εμπειρία μας στη διδασκαλία, καθώς και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό πτυχιούχων δασκάλων, συμβάλλουν με συστηματική μέθοδο και προσπάθεια, ώστε οι μαθητές του φροντιστηρίου μας να αποκτήσουν πραγματικές και στέρεες γνώσεις. Με μεθοδικότητα και σωστή καθοδήγηση γίνεται προετοιμάσια για όλα τα πτυχία γλωσσομάθειας, ενώ λειτουργούν και ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων.
Πρόκειται για ένα χώρο ευχάριστο, διαμορφωμένο έτσι ώστε η μάθηση να γίνεται απόλαυση, ενώ οι σπουδαστές του φροντιστηρίου μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές γλώσσες όπως  ΑΓΓΛΙΚΑ – ΓΑΛΛΙΚΑ – ΙΤΑΛΙΚΑ – ΙΣΠΑΝΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.
Τα άριστα ποσοστά επιτυχίας των σπουδαστών μας, που φτάνουν το 100% και η επίτευξη υψηλών βαθμολογιών, επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κέντρου  Ξένων  Γλωσσών Μαργαρίτη Χρύσα και επιβραβεύουν την προσπάθεια των σπουδαστών μας.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τις μεθόδους διδασκαλίας, τις τιμές των διδάκτρων, καθώς και τις προσφορές που ισχύουν.

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΧΡΥΣΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • ΑΓΓΛΙΚΑ – ΓΑΛΛΙΚΑ – ΙΤΑΛΙΚΑ – ΙΣΠΑΝΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
  • ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ

"ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΧΡΥΣΑ" - ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
ΠΑΠΑΦΗ 100, ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2310925040 6944672536
error: Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προστατευμένο!