ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Generic filters
Exact matches only

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ηλεκτρονικός Κατάλογος - Greekonline.gr - Logo
Generic filters
Exact matches only
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ <br> ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ –  ΠΑΓΚΡΑΤΙ  <br> “Κοι.Σ.Π.Ε  ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ”

Ο Κοι.Σ.Π.Ε ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ –  10ου Τομέα Ψυχικής Υγείας εδρεύει στο Παγκράτι  (Αρριανού 7). Πρόκειται για ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, το οποίο ιδρύθηκε το 2006 και υπηρετεί κοινωνικούς και θεραπευτικούς σκοπούς. Η ιδέα για τη σύσταση του προήλθε από το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας και υλοποιήθηκε με τη συνεχή υποστήριξή της. Έχει παραγωγική – εμπορική ιδιότητα και συγχρόνως αποτελεί μονάδα ψυχικής υγείας με σκοπό, την επαγγελματική ένταξη και την κοινωνικοοικονομική ενσωμάτωση ατόμων με σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Αναζητά διαρκώς συνεργασίες και αναπτύσσει επιχειρηματικές δραστηριότητες, υποστηρίζει τη λειτουργία περισσότερων επιχειρηματικών δράσεων στις οποίες απασχολεί εργαζόμενους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, επαγγελματίες από το γενικό πληθυσμό και επαγγελματίες ψυχικής υγείας. προκειμένου να εξυπηρετήσει τους οικονομικούς και ψυχοκοινωνικούς σκοπούς, τις αρχές και τις αξίες του.
Σήμερα ο Κοι.Σ.Π.Ε  «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» 10ου Τομέα Ψυχικής Υγείας αριθμεί 73 μέλη. με περιοχή το 2ο Διαμέρισμα του Δ. Αθηναίων που περιλαμβάνει τις συνοικίες: Παγκρατίου, Προφήτη Ηλία, Γούβας, Ν. Κόσμου, Δουργουτίου, Αγ. Ιωάννη, καθώς και τους Δήμους Αγ. Δημητρίου Μπραχαμίου και Ν. Σμύρνης. Στις επιχειρηματικές δράσεις του Κοι. Σ.Π.Ε «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» περιλαμβάνεται το Συνεργείο Καθαρισμού «Μισή Αρχοντιά» στο οποίο οι εργαζόμενοι πρώην ασθενείς αναλαμβάνουν τον καθαρισμό και τη συντήρηση εσωτερικών και κοινόχρηστων χώρων και κήπων και συνεργάζεται με ιδιώτες και φορείς δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, το Πολιτιστικό Καφενείο και το Χονδρικό εμπόριο μέσα από το οποίο προμηθεύονται οργανισμοί και επιχειρήσεις με γραφική ύλη (χαρτί Α4, Α3 φακέλους αρχειοθέτησης κτλ), είδη οικιακού και επαγγελματικού καθαρισμού (σκόνες και υγρά καθαρισμού) καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας κτλ).
Στην ψυχιατρική το πέρασμα των ψυχικά ασθενών από την ικανοποιητική κλινική αποκατάσταση στην επαγγελματική επανένταξη είναι ένα βήμα πολύ δύσκολο. Από αρκετές δεκαετίες αντίστοιχες υπηρεσίες στο χώρο της Ε.Ε. προσπάθησαν να κάνουν ουσιαστικά και αποδοτικά αυτό το βήμα. Ο Κοι.Σ.Π.Ε «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» μέσα από την κοινωνικά προσανατολισμένη δραστηριότητά του, φιλοδοξεί να σταθεί ακόμα πιο δυναμικά και να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις  και ευκαιρίες επανένταξης στα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΥΡΙΑΛΛΗ ΜΥΡΤΩ

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΥΡΙΑΛΛΗ ΜΥΡΤΩ

Τοποθεσία Επιχείρησης